ACWW...

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by JacobReaper, Aug 27, 2007.

Aug 27, 2007

ACWW... by JacobReaper at 7:35 PM (794 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    can i change my name? and town name? cause i got a save [​IMG] then i map edited it [​IMG] lol ya, can i? thanks in advance
     
  2. -K1-

    Member -K1- GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    132
    Country:
    Canada
    the answer is yes if you have the right tool to do so, if you mean to change it in the game then no
     
  3. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    you could kinda tell me what tool... -__- i have the map editor but i dont think you can do that there..
     
  4. leetdude_007

    Member leetdude_007 Official GBAtemp Assassin That Has Never Killed An

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    998
    Country:
    United States
    it's "may you KINDLY tell me what tool". That's how you get him to tell ya. (I don't think K1 actually knows.)
     
  5. -K1-

    Member -K1- GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    132
    Country:
    Canada
    lol yes i do =P it should work with the latest save editor i think it was under advance options ill post back after with a more accurate answer

    *edit* alrite more accurate description if you have animalmap 1.8 if not click Here after loading up her save (has to be in .duc form) at the top of the app it says Change resident name click on it then press Ok and change your players name, Town option at the top does the same as the player option i just explained have fun editing =)
     
  6. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    alright, thanks [​IMG] i'll just convert my sav for a bit, thanks [​IMG]
     
  7. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    umm.. it doesnt say, change resident name.. any more accurate help?
     
  8. blue99

    Member blue99 The Original Fake

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    4,250
    Location:
    Toronto, Ontario
    Country:
    Canada
    You have to press advanced options. Then Player > Change Resident Name. The town's name is located in Town > Change Town Name.
     
  9. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    OHHOOOOOOOOHH, thanks [​IMG] cleared things up [​IMG]
     

Share This Page