Action Replay rom doesn't work?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by MahouMaster, Aug 31, 2007.

Aug 31, 2007
  1. MahouMaster
    OP

    Member MahouMaster GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    201
    Country:
    Australia
    If you saw my other AR related thread you'll know that my Action Replay DS has pretty much bricked, I was reading a thread on unbricking it on wiitendo, it stated it required a flash cart, and of course the AR, when I tried the rom on my G6 Real it wouldn't work, it froze on two purple screens, what can I do to get it to run? The thread I'm mentioning is http://www.forums.wiinintendo.net/viewtopi...7686298b556aff4 thanks everyone!
     
  2. leonheart_a

    Member leonheart_a GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    374
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    if you cant get that one to work then why not try the action replay with the g6 real?
     
  3. MahouMaster
    OP

    Member MahouMaster GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    201
    Country:
    Australia
    I meant the rom that you can use to trick the pc to update the bricked oe's firmware, doesn't matter though, I deleted all the codes on the AR and it works, although it still won't connect, it's a bad cable.
     
  4. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Well the cable for the Action replay is a standart USB cable with a small 5pin plug [​IMG]
     
  5. MahouMaster
    OP

    Member MahouMaster GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    201
    Country:
    Australia
    Where would I get another one?
     

Share This Page