Action Replay Codes [need help]

Discussion in 'R4 DS' started by Zippoj73, Jul 30, 2007.

Jul 30, 2007
  1. Zippoj73
    OP

    Newcomer Zippoj73 Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    ive had my R4 for about 4 weeks now

    and ive decided to use the action replay for some fun in a few games

    but for some reason i cannot get the cheat (y) menu to show up [​IMG]

    i have followed all the steps shown on this sites tutorial and the instructrions given with the R4 Cd

    ive put my usrcheat.dat file in the _system_ folder with my CHEAT.dat file but it still does not come up with the cheat (y) menu when i start my R4... my friend who also has a R4 works just fine for him... but it does not work for me

    can any body help me? ive been trying for days to get it to work so put me out of my misery [​IMG]
     
  2. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
  3. Zippoj73
    OP

    Newcomer Zippoj73 Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    yes i do have firmware 1.08 and still does not work [​IMG]
     
  4. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
  5. Zippoj73
    OP

    Newcomer Zippoj73 Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    um kinnda dosent help :S

    ive downloaded every updated thing....

    i have my usrcheat.dat file in my _system_ folder and nothing still appears when i load my R4 ive used the files that came with the R4 still nothing and ive used my own that i got from the action re-play and still nothing.... so really wtf [​IMG]

    *usrcheat.dat in _system_
    *Cheat.dat in _system_
    *made sure game ids are the same
    *made sure its for the right game

    * still not working
     
  6. Lee79

    Member Lee79 Hyper...Active...Team Fortress 2 Addict

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    920
    Location:
    ctf_2fort
    Country:
    United Kingdom
    Try removing the cheat.dat file so you only have the usrcheat.dat in the system folder.
     
  7. DarkRey

    Member DarkRey still transfoooorming.... with sum lags!

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Messages:
    983
    Location:
    Rotating around Toni
    Country:
    Croatia
  8. Euphoria

    Newcomer Euphoria Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    Did you try opening up Notepad and creating a blank document and renaming it Cheat.DAT and overwriting the old one? That way it only looks at the usrcheat.DAT for the cheats.

    Sometimes the 2 can cause conflict.
     

Share This Page