actin weird

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by murfMan, Jun 17, 2009.

  1. murfMan
    OP

    murfMan Advanced Member

    Newcomer
    81
    0
    Jun 7, 2009
    United States
    i've been running usb loader for a couple of weeks now. i've been noticing that sometimes when i launch a game it will never load it just sits there black screen. resulting in me having to get up and hold the wii power button down. this happens randomly on all my games. it's not that big of a deal but i was just wondering if anyone else experiences this.

    im using beardface's coverfloader (RC6 i believe) and CIOS rev13b with a western digital 1TB external (500GB wbfs partition)

    could this be an issue with the GUI loader? or rev13b?


    thanks!

    --murf
     
  2. Moose13

    Moose13 GBAtemp Regular

    Member
    249
    15
    Sep 21, 2008
    United States
    New York
    It's a rev13b issue. To Switch between games you need to shut the wii completely down before your restart another game.
     
  3. murfMan
    OP

    murfMan Advanced Member

    Newcomer
    81
    0
    Jun 7, 2009
    United States
    ahh, i installed to try to get the usb mic to work in rock band ( which still doesn't work ) anyways i think im going to switch back to rev10. do you think that it is safe to just run the CIOS rev10 installer over top of it? or do i need to remove CIOS rev13?
     
  4. Fiesty Panda

    Fiesty Panda Banned

    Banned
    118
    0
    Oct 13, 2008
    United States
    Just run the rev10 installer...











    I think... I'm pretty sure I've done it in the past, but wait for some clarification first.
     
  5. murfMan
    OP

    murfMan Advanced Member

    Newcomer
    81
    0
    Jun 7, 2009
    United States
    cool everything is back to normal now thanks!