1. yaykittykitty

    yaykittykitty Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2020
    Messages:
    63
    Country:
    United Kingdom
    Does anyone know when the mobile app will be updated or if there’s a treasure island I can import?
     
  2. SorcererRick

    SorcererRick Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Philippines
    Your app is awesome!!! Just wanted to ask when the 1.6 update will be available?

    Thanks for being so dopeee
     
  3. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    Imo it will take a while, because the codes changes if you have 2 or more users.
     
    SorcererRick likes this.
  4. berichan

    OP berichan ACNHMobileSpawner dev
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    221
    Country:
    Antarctica
    I've released version 0.74-a
    This update adds support for ACNH update 1.6.0

    Please note: The way the game sets your inventory offset has been changed. If you are the only player on your island, this wont affect you. If you have multiple players on your island, indexes will change depending on the player you're currently playing as. The player index can be changed in the settings (gear in the top left corner) as always. I recommend you "fetch names" from the settings if you're running into trouble to see whose inventory you are changing.

    I also recommend you update to sys-botbase 1.6 if you have not already done so.

    Get it here
     
    Last edited by berichan, Nov 20, 2020
  5. uniquebriar

    uniquebriar Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 16, 2017
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    Thanks my friend i really appreciate it
     
  6. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    Download it and tested
    Doesnt work for me, i updated sysbot base
     
  7. berichan

    OP berichan ACNHMobileSpawner dev
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    221
    Country:
    Antarctica
    Got anything more helpful than "it doesn't work for me"?
     
  8. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    i was doing some other stuff XD
    ok failvalidate for starter
    i tried to fecth the name and end with some weird symbols
    Btw i only have 1 villager
    Tried changing the offsets for some already shared here, also didnt work
    deleted and reinstalled, also didnt work, i will try to erase the sysbot base and re inject
     

    Attached Files:

    Last edited by Xjackio, Nov 19, 2020
  9. livinitwarrior

    livinitwarrior GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2020
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    I
    had this same issue. Went back to the older version of the app and it worked perfectly. idk why but 1.6 isn't working for me
     
  10. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    Got it working again
    Delete your sysbot base, and reinject manually.
    Download the latest sysbot base, go to the folder, paste and change name to exefs
    I got it working that way
     
  11. livinitwarrior

    livinitwarrior GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2020
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    This was actually my first install, with both sysbot and ACNH injector, so it was all fresh. so should the exefs not be an .nsp file?
     
  12. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    Its a nsp file, but i had to download the sys bot base as nsp, and copy/paste manually
     
  13. livinitwarrior

    livinitwarrior GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2020
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    got it, thats what I did initially
     
  14. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    If it doesnt work, close the game and open it again with th button L pressed all the time
     
  15. livinitwarrior

    livinitwarrior GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2020
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    Did that too. Like I said, works perfectly on the previous version 1.5, just not on 1.6
     
  16. yaykittykitty

    yaykittykitty Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2020
    Messages:
    63
    Country:
    United Kingdom
    brilliant thank you so much
     
  17. SoupD

    SoupD Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2020
    Messages:
    39
    Country:
    China
    Is there any risk in running nps?
     
  18. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    Nah, its just the sysbot base file name
     
  19. SoupD

    SoupD Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2020
    Messages:
    39
    Country:
    China
    So exefs.nsp is safe? Without any risk? I was a little worried the first time I used it, so I asked more questions, which caused you trouble
     
  20. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,177
    Country:
    Mexico
    Yeah, its neccesary to have it on the switch, it wont cause trouble
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - ACNHMobileSpawner, Crossing, Horizons