1. yaykittykitty

    yaykittykitty Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2020
    Messages:
    44
    Country:
    United Kingdom
    Ok thank you, Can I spawn items while I am on my friends island over the LAN or would that get her banned?
     
  2. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
    U can spawn stuff but if its via lan i think you need to use usb-bot base and im completely clueless about that, with codes its possible and safe

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Glad to know, also you can change your bell/miles directly
     
  3. yaykittykitty

    yaykittykitty Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2020
    Messages:
    44
    Country:
    United Kingdom
    Can someone please tell me how to install the drivers for Windows the creators of the libusb gave zero information on how to install the drivers in windows 10. I can’t get any usb drivers to work at all

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Will Zadig work to install windows driver please for the usb ?
     
  4. 3dshackstimemachine

    Newcomer

    Joined:
    Aug 31, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Lebanon
    will there be an update for the spawner to support 1.5.1?
     
  5. berichan

    OP berichan ACNHMobileSpawner dev
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    207
    Country:
    Antarctica
    It already supports 1.5.1

    Read the third paragraph of this.
     
  6. uniquebriar

    uniquebriar Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 16, 2017
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    Hello again got it all figured
     
    Last edited by uniquebriar, Oct 26, 2020
  7. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
    To max someone else bells?
     
  8. uniquebriar

    uniquebriar Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 16, 2017
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    Yea but i found it ty
     
  9. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
    How? I.wanna know too XD
     
  10. stellarr

    stellarr Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2015
    Messages:
    43
    Country:
    I would really like to get this going because going from Mac to Windows every time I want the littlest item is kinda tiring and OP has made such a nice and cool concept that I really want to use it! I've been trying for a while but I hope with these screenshots I can get some help. Whenever I press read ram, I get this error.

    [​IMG]

    I know if I get offsets error I should edit hex edit, I read everything I could from the FAQ numerous time but it's not letting me either. When I try to edit the hex, I get this instead, I don't know what could cause it.

    [​IMG]

    I would appreciate some help into it! I'm using SX OS 3.0.5 and Mac/iOS. I also don't have any cheats so I'm unsure what could be causing this offset error! Thanks in advance
     
    Last edited by stellarr, Nov 4, 2020
  11. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
    Isnt this the app, no need for mac/windows
    Lets check everything
    Do you have latest version of
    Sysbot base
    Game
    Acnhspawner?
     
  12. stellarr

    stellarr Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2015
    Messages:
    43
    Country:
    Yes! I'm using both, doesn't work on either. I do have the sysbot base installed, the game, and acnhspawner at the latest version, yes!
     
  13. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
    Ok, wich offset its shown on the app?
     
  14. stellarr

    stellarr Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2015
    Messages:
    43
    Country:
    I'm not sure if you mean the hex edit start (which I can't access and gives me error) but the RAM Offset Start is set to ABC25840 !
     
  15. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
    Yeah, thats what i mean, i dont find anything wrong, i cant find anything faulty with your save.
    Maybe you spawed something wrong on your save. You could make a backup, delete your save, and restart the island, if the app can connect that means you spawned something wrong, if it doesnt, just restore your save
     
  16. 0-volt

    0-volt Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    Chile
    Ok in my Switch i have the error Code:
    2021-0003 (0x615)
    On program 430000000000000B
    Firmware: 10.2.0 ams: 0.15.0

    Every time crashes
     
  17. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
  18. 0-volt

    0-volt Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    Chile
  19. stellarr

    stellarr Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2015
    Messages:
    43
    Country:
    I just tried making a new save, fresh and with nothing done and it will still boot up the same error "Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: _1" and "No connection active" down Player A. I don't know what to do at this point. Others with my same cfw (sx os) have gotten it working, so I'm really lost :/
     
  20. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    660
    Country:
    Mexico
    Check this
    https://github.com/berichan/ACNHMobileSpawner/wiki/FAQ-and-Troubleshooting

    If it doesnt work use nhse
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - ACNHMobileSpawner, Crossing, Horizons