acekard2i doesnt show in dsi menu anymore

Discussion in 'Acekard' started by Suenc, Feb 9, 2010.

Feb 9, 2010
  1. Suenc
    OP

    Newcomer Suenc Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    Brazil
    so i was playing pokemon in my acekard2i, my dsi is updated to 1.4, and it worked just fine till 10 minutes ago, so i started playing pokemon platinum us version, but i got tired and shuted down, the dsi, 10 minutes later i turned it on to play again and the dannyphantom thing(acekard 2i)had vanished from the dsi menu, an i thought thats odd, it happend before butback then i just restarted it it was back, but this time is copletetly vanished, the acekard vanished from the dsi menu, and it says that there is no card in this slot, since idont have another ds or dsi, i cant know if the problem is ffroms the dsi or from the ackard, but i think is the acekard wich btw is original, so does anyone know what could be, should i install the 1.4 patch of the acekard again, my cousin has a ds lite i could run the 1.4 patch for the acekard2i on his to see what i get, but he only comes by on weekends and id like to start playing again before he comes. pls help, i dont wanna spent another 50 R$(like 25 dollars) cause i dont have that money right know, im just a 40 year old virgin who likes playing pokemon huahuahua ,kkkkkkk, so pls heeeelllpppp!!!!!
     
  2. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Try the paper trick. Put a piece of paper behind the Acekard when you insert it.
     
  3. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    That is pretty sad.

    Anyways sounds like a contact issue. Try to do the paper trick.
     
  4. Suenc
    OP

    Newcomer Suenc Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    Brazil
    ive done the papaer trick but it realy is a contact issue BUT,now instead of that danny phantom symbol, it apears the acekard symbol, when i boot it it says an error has occured, shudown the blablabla se the dsi instructions, and the acekard only appears when i turn on and then restart the dsi. so i think i have tointall that patch again dont i?
     
  5. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    I really don't know tbh. Maybe you do, I'll let someone who has higher experience with an Acekard answer.
     
  6. Suenc
    OP

    Newcomer Suenc Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    Brazil
    well ive been reading topic and looks like that problemis common, so it isnt the dsi fault right pls tell me thersis nothing wrong with it? well i think im gonna have to buy a new one, this contact problemsis probably the acekard
     
  7. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Where did you buy it from?
     
  8. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    Link to topic? I've never read your problem before, except the common "contact" issue with some combinations of flashcarts & DSL/Phat/DSi (by this I mean, I have all 3 consoles and the DS Phat needs the "paper trick" to read AK2i & R4, but has no problem loading the M3DSReal - M3 must be slightly thicker? I don't know).

    Off topic: broke, 40yo, virgin = [​IMG] There's a cocktail too hard to swallow. You can't help Father Time, but I'd start moving on the other two issues, if I were you! Life is too short....and while you're at it, grab the homebrew "SutraDS". That'll get you started (if you ever get that darn AK2i going, that is [​IMG]
     
  9. zhuzhuchina

    Member zhuzhuchina GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    537
    Location:
    Shanghai
    Country:
    China
    email acekard support , they can replace your flashcard if defective
     
  10. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    Take a soft cloth and clean up the golden contacts on your Acekard & check the DS slot as well.
     
  11. obito

    Member obito I can have a title?! :O

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    348
    Country:
    New Zealand
    hope this ain't true [​IMG]
     
  12. Sumea

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,316
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland

    The excessive amount of exclamation marks and prolonged vocal letters pretty much assure it is just underaged DS owner asking for help, who happens to lying, what is not that paranormal, and dunno about you but I can pretty much forgive that (at least, lying twelve year old is more acceptable than 40 year old virgin.... though, I am gonna end up one if continuing same way [​IMG]
     

Share This Page