Acekard 2i hangs on white screen on DSi.

Discussion in 'Acekard' started by Lushay, May 14, 2010.

May 14, 2010
  1. Lushay
    OP

    Member Lushay GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    192
    Location:
    Shibuya-cho
    Country:
    United States
    I've had my Acekard2i for about a year, but all of a sudden it stops working on my DSi. i'm using 1.4U on my DSi and i've patched the Acekard last year so it could be able to work. i've tried putting paper in the back of the card and everything. Please help.

    Anyone? I've searched the forums and everything looking for a solution, but i didn't get anything. The Danny Phantom logo does show up some times and then others it shows a card with no label.

    I really need some help...
     
  2. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,601
    Country:
    United States
    While I understand you would really like an answer....now.....right now...immediately

    PLEASE stop bumping your topic.
     
  3. Lushay
    OP

    Member Lushay GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    192
    Location:
    Shibuya-cho
    Country:
    United States
    I apologize...just don't know what to do.
     
  4. spark1223

    Member spark1223 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    409
    Country:
    United States
    Slip paper under the pcb until it works. Read the noob guide to setting up your acekard. Its in there.
     
  5. Lushay
    OP

    Member Lushay GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    192
    Location:
    Shibuya-cho
    Country:
    United States
    I've already tried it. Still getting the same white screens.
     
  6. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    I would try a different microSD card in the acekard to find out whether the fault lies with the acekard or microSD.
     
  7. FlashX007

    Newcomer FlashX007 GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    1,295
    Country:
    United States
    Maybe it is a clone? Mine worked fine for few weeks then it started having problems being read so I blew on it and the microSD card and reinserted it then it worked.
     
  8. Lushay
    OP

    Member Lushay GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    192
    Location:
    Shibuya-cho
    Country:
    United States
    Nah i doubt it's a clone. Been using AKAIO on it for a while. And i've tried 2 different SD cards both with the same results. Not sure if it bricked...Can cards do that?
     
  9. spark1223

    Member spark1223 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    409
    Country:
    United States
    You guys seriously cannot just give up on the paper trick the first time you do it. Its it most likely a contact issue. I think a white screen in RC1 of AKAIO 1.6 meant that it was a clone. So it could be either. But don't just give up on the paper trick so quickly. Try thicker paper, try more paper. Keep trying it till it works
     
  10. Lushay
    OP

    Member Lushay GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    192
    Location:
    Shibuya-cho
    Country:
    United States
    I moved to credit card by now. . tried cardboard but it seems like it would break something. I was in RC2 of AKAIO 1.6 so i doubt it was s clone. I'm just gonna call it quits and scrap up money for another~.
     
  11. spark1223

    Member spark1223 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    409
    Country:
    United States
    How the hell do these break after a year? I've had mine for a year. It works great.
     

Share This Page