Acekard 2i and EZ Flash 3in1

Discussion in 'Acekard' started by Peefree, Nov 7, 2009.

Nov 7, 2009

Acekard 2i and EZ Flash 3in1 by Peefree at 6:52 AM (1,074 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Peefree
    OP

    Newcomer Peefree Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Canada
    Hey there, I'm going to be buying an Acekard 2i soon and was wondering if it's fully compatible with my EZ Flash 3in1. Currently I'm loading my GBA games with Gba ExpLoader off an R4 card.
     
  2. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    How interesting, he lied.
     
  3. Zeldo

    Newcomer Zeldo Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Who? What? When? Where? Why?
     
  4. Peefree
    OP

    Newcomer Peefree Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Canada
    Thanks for your help.
     
  5. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    It would seem non of you have watched Ashens. Oh well, your loss.
     
  6. benjaminlibl

    Member benjaminlibl Funky Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    789
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
    They work without GBA Exploader, but some of your roms will need patching with GBATA for them to work. I think.
     
  7. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    Huh what? How is he lying...
     
  8. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    No, I'm lying. I was speaking in 3rd person [​IMG]
     

Share This Page