Acekard 2 (2 questions)

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by alexjzim, Jul 8, 2008.

Jul 8, 2008

Acekard 2 (2 questions) by alexjzim at 12:50 AM (1,447 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. alexjzim
    OP

    Newcomer alexjzim Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    1) Hi people, i remember reading somewhere that you could put the sakura firmware onto the acekard 2, which i do not think is true. But if any1 has time and could try it, that would help me alot (since i bought one).

    2) The second question is, does anyone know what the percentage rate for the acekard 2 falure is? i didnt know about teh falure when i bought it, and it was too late to cancel. Also, if its faulty, is there a new firmware you could use that might make it work, like custom made ones?
     
  2. Cermage

    Member Cermage GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    1,702
    Country:
    Australia
    1. its true, it just won't play commercial games.

    2. fairly high but then again it depends when you bought it. and afaik no firmware can fix a hardware problem.
     
  3. alexjzim
    OP

    Newcomer alexjzim Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    alright, thanks dude, you think anytime soon, rudolph will be able to make rom support?
     
  4. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,615
    Country:
    Sweden
    He won't as the "M3 Team" threatened to sue him.
     
  5. alexjzim
    OP

    Newcomer alexjzim Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    LMFAO, no offense to him, but thats kind of funny. And im guessing, for every1 out there who wants tripleboot on their m3 real or itouch ds (or sakura, but why?), get it NOW before the m3 team takes the links away!

    As well, if you cant find any links, i could do a file transfer over aim with any1 who wants.
     
  6. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,615
    Country:
    Sweden
    I kept all the files that were necessary, but they'll most likely introduce some sort of protection to prevent this scenario from happening again.
     
  7. MrRochie

    Member MrRochie GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    102
    Country:
    United States
    By commercial games you mean roms correct?? In other words the sakura will not boot roms or just Rudolph's version will not boot roms???? Please clarify [​IMG]
     
  8. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    Rudolph's version will not boot ROMs.

    -Bri
     

Share This Page