1. Aternel

    OP Aternel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    239
    Country:
    Do I have to start all over again ?
     
  2. Superbossboo

    Superbossboo The Regular
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    Well, yes you do. Unless you made a backup and you can restore it from that.
     
    _D1360_ likes this.
  3. James310

    James310 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    977
    Country:
    United States
    Restore your emunand backup

    Edit::ph34r:
     
  4. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,396
    Country:
    United States
    I thought 10.3 was not possible on n3ds?!
     
  5. Superbossboo

    Superbossboo The Regular
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    It's not, you would soft-brick.
     
  6. James310

    James310 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    977
    Country:
    United States
    It isn't
     
  7. kedest

    kedest GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,289
    Country:
    Netherlands
    Are newer firmwares ever expected to be supported on N3DS emunand or are we stuck at 9.5 forever?
     
  8. Aternel

    OP Aternel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    239
    Country:
    I have a backup for my SD i made after I backed up my nand.bin
     
  9. Superbossboo

    Superbossboo The Regular
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    Just use Emunand9 or Emunand Tool to inject it back.
     
  10. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,396
    Country:
    United States


    then how did the OP update his emunand to 10.3?
     
  11. Superbossboo

    Superbossboo The Regular
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    That is his issue. Black screen when the update happened. OP doesn't have 10.3.

    PS: You also quoted some things not on this thread.
     
  12. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,396
    Country:
    United States
    ok, I get it. why didn't he use tubehax dns as all of us do?
     
  13. Aternel

    OP Aternel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    239
    Country:
    So what do I need to do ? DL Emunand Tool, and inject 9.2 on emunand ? I don't understand
     
  14. Superbossboo

    Superbossboo The Regular
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    He probably manually updated through the settings instead of updating via sysupdater with the update packs.
     
  15. Aternel

    OP Aternel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    239
    Country:
    yeah, because i though that worked on n3DS too. I'm dumb :s
     
  16. Superbossboo

    Superbossboo The Regular
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    Yeah basically. I suggest Emunand9 as you can boot it up as homebrew and you can make a clean reformat.
     
  17. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,396
    Country:
    United States
    how would you recover emunand when it does not even start? (black screen)?
     
  18. Aternel

    OP Aternel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    239
    Country:
    So, I put my SD in the computer, I start emuNAND tool, I use the NAND.bin I backed up and inject it to my SD card. After that, will I have to do all steps again ? Or will I simply boot in RX 9.2 ?
     
  19. Superbossboo

    Superbossboo The Regular
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    That's what @Aternel is trying to do. Restore from an old backup or format the Emunand again.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Do you not have an EmuNAND.bin?
     
    naddel81 likes this.
  20. Aternel

    OP Aternel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    239
    Country:
    I don't think I have that one.. >< I only have NAND.bin and EmuNand9.bin
     
    Last edited by Aternel, Jan 7, 2016
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - accidently, updated, emunand