Accidentally deleted News and Forecast Channel

Discussion in 'Wii - Hacking' started by afif95, Dec 11, 2008.

Dec 11, 2008
  1. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Perfect, the things somehow got back on Wii Menu, and well, it request for update. Used search, no avail.
    How do I fix this?

    Quick Edit:
    If you want to delete yours, simply run the remover that isn't your region. With that, you'll be in a situation like mine.
     
  2. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Just redownload them through the shop channel... I believe...
    I'm gonna delete mine... they annoy me....

    -kitt050383
     
  3. rommy667

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    I want to delete mine......how do i do it??
     
  4. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Perfect, the things somehow got back on Wii Menu, and well, it request for update. Used search, no avail.
    How do I fix this?

    Quick Edit:
    If you want to delete yours, simply run the remover that isn't your region. With that, you'll be in a situation like mine.
     
  5. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Visit WiiBrew.org....

    Here's a link to the exact page.... You use Any Title Deleter to Delete them......
    http://wiibrew.org/wiki/Title_database#000...System_channels

    The only way to restore them Is to update your Wii... Then Downgrade... But I believe you can just use anyregion changer and overwrite 3.2 then use IOS Downgrader v1 and you'll be good... That's if you want them back...

    -kitt050383

    Just a warning .... you might get an error ticket not found... just hit a and do low level delete....
    then move onto the next channel you want to delete.... No problems...
     
  6. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    So let me get this straight.

    1) Anyregionchanger to 3.2U (my wii is 3.2U)
    2) IOS Downgrader v1 (Can I use v1.1)
    3) Profit?
     
  7. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    just stick in any wii game that contains a old update it will prompt for a update and put the channels back.
     
  8. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    The channels are there but it prompts a frigging update.

    Nevertheless, I have my Mario Strikers Charged game lying around.
     
  9. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Nope... Because no such thing as IOS Downgrader v1.1 yet.....

    It's IOS Downgrader v1.0 by: Waninkoko.....


    So...
    1) Anyregionchanger to 3.2U (good your Wii is 3.2U)
    2) IOS Downgrader v1.0 by: Waninkoko.....
    3) And Yes Profit!!!!

    -kitt050383
     
  10. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Sorry mistaken it with some other app that has IOS word in it [​IMG]

    Okay, guess I'll go with this option then.

    PROFIT TIMEZ!!!
     
  11. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Okay saw the vid, ain't nothing like cIOS Downgrader.

    What should I meddle with?
     
  12. If you need the News and Forecast Channel back, take one of your games with updates and run WUFE! It will extract updates and the News and Forecast Channel wads too. After that, use waninkoko's wad manager or wad installer to get it back onto your Wii!

    Problem solved. =]
     
  13. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Well, as I said, the channels are back, only they prompt an update. Well, gonna resolve to any region changer.

    Okay, with anyregion changer, I shouldn't meddle with any other stuff, I should just press (left or right or A?) on System Menu 3.2 install, right?
     
  14. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Well it runs and errors shows up retry, some progress, error, retry, more progress, then moved on to next section of downgrading, then error at the third section

    But at the end of the first section, it showed something like this:
    Code:
    Reading SU...... ERROR! (ret = -1017)
     
  15. docoweatpie

    docoweatpie Newbie

    Quick question: Did you managed to free some space by deleting those channels? I remember doing it before, but I didn't free any space. The channels somehow comeback and did all those updates too.
     
  16. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Why the hell would I check for that?
    I don't give a damn about my blocks becasue I have like 1000+ more [​IMG].

    On-topic:
    Considering on running cIOS Downgrader, should I?
     
  17. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    It would not install those for you, if you have cIOS36_r7 (aka IOS249) just do the update from "N" to 3.4, then use the Dynamic Duo (Custom IOS 1.2 + IOS Downgrader 1.0) to return your system to 3.2, I did that after installing the old channels from a 3.1 update that I extracted from the GHWT
     
  18. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Ah ok, thanks.
    Wait, by Custom IOS 1.2, you meant cIOS Downgrader right? If that so, I will update, run cIOS Downgrader and run IOS Downgrader.

    Thanks again.
     
  19. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    make sure you have the IOS249 before updating, and yes it is cIOS Downgrader 1.2...!! [​IMG] Good Luck
     

Share This Page