Accessing BootMii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ecw, May 24, 2009.

May 24, 2009

Accessing BootMii by ecw at 3:06 PM (834 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ecw
    OP

    Member ecw GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    175
    Country:
    United States
    I just installed BootMii as Boot 2 & IOS w/HBC no DVDX. I can get it to load to the Bootmii screen but it disappears after a few seconds. My eyes are bleeding from reading so much. Why is this happening and how can I get into Bootmii to backup my nand? I do have a gamecube controller.
     
  2. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    You should try pressing the Power button when BootMii has started. It should prevent it from autobooting and you should be able to backup your NAND.
     
  3. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    really, disable autoboot in the .ini file [​IMG]
     
  4. 9th_Sage

    Member 9th_Sage GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    1,481
    Country:
    United States
    I presume you have it set to autoboot the system menu? If so, you can either disable that, or like the person above says, press the Power button. The Power button changes your selection on the menu, and the Reset button 'chooses' what you have selected and goes into that part of the app. You could also use a Gamecube controller for all of this.
     
  5. ecw
    OP

    Member ecw GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    175
    Country:
    United States
    Tried that. Nothing happens. It counts down then boots to either HBC or SYSMENU. The reset button just resets the wii. I plugged in a gamecube controller and that didn't work either.
     
  6. ecw
    OP

    Member ecw GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    175
    Country:
    United States
    Thanks guys. The Gamecube controller worked. Backing up my nand right now on my LU318xxxxx Wii. [​IMG]
     

Share This Page