Hacking A9LH OTPHelper fails at cloning stage

iViperz

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jan 7, 2015
Messages
204
Trophies
0
Age
28
XP
243
Country
Hey guys,

I'm currently working through Plailect's guide on my O3DSXL and I'm at the stage where I do the one click set up and clone emunand to sysnand. The cloning apparently failed but I can't seem to find the reason why. It created all the emergency files fine. I get the message "You cannot continue here and you may need to restore your SysNAND".

I haven't received this message before so I'm a little baffled. So far I've succeeded in my previous attempts but on N3DSs.

Added a picture below to demonstrate:
http://imgur.com/tQYGWyh

I have also added OTPHelper log as requested so the issue may be pinpointed.

Would anyone happen to potentially know what may be causing this or a remedy? I can't seem to find anything at all related to this.

Thanks!
 

Attachments

  • OTPHelper.txt
    5.1 KB · Views: 248
Last edited by iViperz,

Ricken

Oh Pretty Angel... Did None Teach You?
Member
Joined
Jan 19, 2016
Messages
2,651
Trophies
1
Age
20
Location
Mid-Michigan
XP
2,759
Country
United States
Try backing up SD files, making a new RedNand, putting SD files back, formatting SysNand, updating RedNand, formatting RedNand twice, downgrading it to 2.1, THEN see if One Click Setup will work
My best guess is that you got some type of error downgrading RedNand to 2.1
 

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    K3N1 @ K3N1: https://youtu.be/VRL32CEyMH8?si=RnsYn9iC5267Xgo0