Hacking [A9LH + Luma3DS] I can't update to 11.1

Tephie

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jun 22, 2016
Messages
91
Trophies
0
XP
104
Country
Brazil
If you manually patched TWL_FIRM or AGB_FIRM you'll need to restore those to stock before updating
 

smileyhead

I like cute stuff.
OP
Member
Joined
Aug 31, 2015
Messages
4,811
Trophies
3
Age
23
Location
Budakeszi, Hungary
Website
sites.google.com
XP
10,694
Country
Hungary

smileyhead

I like cute stuff.
OP
Member
Joined
Aug 31, 2015
Messages
4,811
Trophies
3
Age
23
Location
Budakeszi, Hungary
Website
sites.google.com
XP
10,694
Country
Hungary
What CFW and version are you using?
Luma3DS 6.1.2 - 934c4bed (According to StarUpdater)
Does it give an error number?
No, it's a System Settings-style dialogue, not a typical grey error dialogue. It's just the message, with an OK button.
Do you have another 3DS you can try to see if that one works?
No.
connect to another access point, just to be sure.
I don't have another access point.
 

mashers

Stubborn ape
Member
Joined
Jun 10, 2015
Messages
3,837
Trophies
0
Age
40
Location
Kongo Jungle
XP
5,084
Country
Ok one other question, does the error come up immediately? Or does it start downloading the update then show the error? Or does it seem to complete the download and then error? Could you try another SD card in case it's bad or doesn't have space to download the update?
 

smileyhead

I like cute stuff.
OP
Member
Joined
Aug 31, 2015
Messages
4,811
Trophies
3
Age
23
Location
Budakeszi, Hungary
Website
sites.google.com
XP
10,694
Country
Hungary
Ok one other question, does the error come up immediately? Or does it start downloading the update then show the error? Or does it seem to complete the download and then error? Could you try another SD card in case it's bad or doesn't have space to download the update?
The error comes up about 5 seconds after starting the update. The progress bar stays clear, then suddenly jumps about 5 pixels forward, then the message pops up.
I have several gigabytes of free space on the microSD, and it's working perfectly.
 

mashers

Stubborn ape
Member
Joined
Jun 10, 2015
Messages
3,837
Trophies
0
Age
40
Location
Kongo Jungle
XP
5,084
Country
The error comes up about 5 seconds after starting the update. The progress bar stays clear, then suddenly jumps about 5 pixels forward, then the message pops up.
I have several gigabytes of free space on the microSD, and it's working perfectly.
Are you on latest Luma? Could you test your SD card or try with another just in case?
 

smileyhead

I like cute stuff.
OP
Member
Joined
Aug 31, 2015
Messages
4,811
Trophies
3
Age
23
Location
Budakeszi, Hungary
Website
sites.google.com
XP
10,694
Country
Hungary

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: I love it