A9Lh 3DS Failing to Boot

Discussion in '3DS - Console, Accessories and Hardware' started by NinjaSushi, May 29, 2016.

  1. NinjaSushi
    OP

    NinjaSushi Member

    Newcomer
    36
    3
    May 29, 2016
    United States
    I haven't updated since Luma3DS ver. 5.3. I put the new luma3DS ver. 5.5 on my 3DS and despite having all the required files my 3DS does not boot. The 3DS turns on for a second then immediately turns off. Sometimes when turning on is doesn't turn off but will remain on a black screen. HELP

    This also occasionally occurs when trying to boot decrypt9 before boot.(Attached Image)

    I'm unable to launch any payloads and cant even access the 3ds Safe Mode to restore.
     

    Attached Files:

  2. retrofan_k

    retrofan_k GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,809
    1,103
    May 31, 2013
    Belarus
    Caves
    Is arm9loaderhax.bin on the root? Try deleting the luma configuration file too.
     
  3. NinjaSushi
    OP

    NinjaSushi Member

    Newcomer
    36
    3
    May 29, 2016
    United States
    it is on root and have already tried deleting the configuration file, no luck. If i attempt to chainload Decrypt9, every 3 tries or so i can get the Decrypt9 logo on the bottom screen and then that distortion image on the top that i attached.
     
  4. CheatFreak47

    CheatFreak47 Complex Donut

    Member
    1,340
    902
    Oct 11, 2011
    United States
    Michigan, USA
    That looks like catastrophic hardware failure to me, but I wouldn't know.
    No advice other than to try getting it hardmodded and flashing a pre-a9lh backup.

    But it's probable it's a hardware problem.
     
  5. NinjaSushi
    OP

    NinjaSushi Member

    Newcomer
    36
    3
    May 29, 2016
    United States
    Well I hope not. Don't want an expensive brick lying aroung