1. UnknownBeast

    OP UnknownBeast Advanced Member
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    81
    Country:
    ^ topic ^

    Sorry [​IMG] , this should be on the PassMe/Passcard/Nopass section, move this please..
     
  2. Bitbyte

    Bitbyte GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    999
    Country:
    Belgium
    I don't think PassMes themselves have bootscreens, just the flashcard that you're using them with.
     
  3. meangreenie

    meangreenie Banned
    Banned

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    639
    Country:
    "No", is the answer you seek, there is no boot-screen.
     
  4. Thorisoka

    Thorisoka GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    144
    Country:
    France
    IIRC passcard (v3) does have one. (though not sure, i'll only receive mine next week)
     
  5. UnknownBeast

    OP UnknownBeast Advanced Member
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    81
    Country:
     
  6. jumpman17

    jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!
    Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    9,085
    Country:
    United States
    TOPIC MOVED
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - question, simple,