A simple yes or no question..

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by UnknownBeast, Jul 22, 2006.

Jul 22, 2006
  1. UnknownBeast
    OP

    Member UnknownBeast Advanced Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    81
    Featured Posts:
    0
    Country:
    ^ topic ^

    Sorry [​IMG] , this should be on the PassMe/Passcard/Nopass section, move this please..
     
  2. Bitbyte

    Member Bitbyte GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    985
    Featured Posts:
    0
    Location:
    ._________.
    Country:
    Belgium
    I don't think PassMes themselves have bootscreens, just the flashcard that you're using them with.
     
  3. meangreenie

    Banned meangreenie Banned

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    639
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United Kingdom
    "No", is the answer you seek, there is no boot-screen.
     
  4. Thorisoka

    Member Thorisoka GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    144
    Featured Posts:
    0
    Country:
    France
    IIRC passcard (v3) does have one. (though not sure, i'll only receive mine next week)
     
  5. UnknownBeast
    OP

    Member UnknownBeast Advanced Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    81
    Featured Posts:
    0
    Country:
     
  6. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,965
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    TOPIC MOVED
     

Share This Page

Loading...