1. Vultix93

    OP Vultix93 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    89
    Country:
    Italy
    After upgrading my EMUMMC from 9.0 to 9.2 through ChoiDujourNX and updating Kosmos a lot of my games don't work. It says:" impossible to open the software" and if I open it again it asks me to verify the file and then to download the game again but then it fails because I don't have the wifi active. For now I did a full backup of my saves and I don't mind downloading the games again but I don't know what happened and if, after downloading them again, it will happen again.
     
  2. Goku1992A

    Goku1992A GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2019
    Messages:
    827
    Country:
    United States
    Go to youtube and get this setup I had a problem doing a buddies switch and this has evreything just know that Tinfoil and PSNES/PFBA isnt working as of now

     
  3. Nollog

    Nollog GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    2,961
    Country:
    Ireland
    You updated your signature patches, right?
     
  4. Vultix93

    OP Vultix93 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    89
    Country:
    Italy
    Aren't the signature patches already updated in every Kosmos release?
     
  5. Nollog

    Nollog GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    2,961
    Country:
    Ireland
    If you use their sdupdate website, you can choose them, but they don't like piracy anymore since renaming themselves to kosmos and don't include them i believe.
     
  6. Vultix93

    OP Vultix93 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    89
    Country:
    Italy
    Then I feel so dumb because I just deleted a lot of games without trying to update the patches. going to download one real quick to see if it works. thanks for the answer
     
  7. skinnyBIGGS

    skinnyBIGGS Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 2, 2019
    Messages:
    91
    Country:
    Canada
    Yeah you need the SIG patches my friend i ran into this issue when i bought my switch used and pre modded i was a newb and deleted everything and after familarizing myself with the switch scene i figured it out
    Best.of luck
     
  8. Hauquyen

    Hauquyen Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    France
    Hi, So I am a big noob, I have this sig patches error message when I try to install a game. How can I update these sig patches? Do I have to drag and drop something to the SD card? How does that work ? I kind of tried to look for tutorials but I failed to find something suitable. could you please redirect me or give me some information?
    thanks.
     
  9. scandal_uk

    scandal_uk Not Really There
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    278
    Country:
    United Kingdom
    https://gbatemp.net/threads/sigpatches-for-atmosphere-0-13-0.567542/
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - updating, games,