a friend updated his wii now the softmod isnt working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DSTTSTINKYCARD, Jan 5, 2010.

  1. DSTTSTINKYCARD
    OP

    Member DSTTSTINKYCARD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    178
    Country:
    Germany
    hi
    a friend paid for his wii softmoding at work
    im not sure what they used to softmod it
    but it has got an old neogama channel on and a backup launcher
    he never got told to dont update the system menu e.c.t , but he went online and updated to 4.2
    now non of the backup loaders work
    so i have it
    i have reinstalled the HBC and just installing bootmii as ios and boot 2
    can i just follow xzxero 4.2 guide and softmod over the top of whats already on it?

    thanks
     
  2. dottor_male

    Member dottor_male GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    181
    Country:
    Italy
    Yes. The update should have deleted any softmod (apart from the channels, maybe), so now his wii is a normal 4.2 Wii.
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Just follow xzxeros guide and it should all work again
     
  4. DSTTSTINKYCARD
    OP

    Member DSTTSTINKYCARD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    178
    Country:
    Germany
    yes thanks guys
    i just backed up the nand boot2
    and deleted the channels
    then went with the 4.2 guide and all is well
    thanks
     

Share This Page