A definitive way to test if your Switch is patched or not (purchases after 07-2018)

Discussion in 'Switch - Tutorials' started by gnilwob, Jul 20, 2018.

  1. Pokeypapa

    Pokeypapa Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 12, 2019
    United States
    Thanks again Draxzelex
     
    Draxzelex likes this.
  2. Kotampax

    Kotampax Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 27, 2019
    Chile
    Hi guys. I tried to mod my cousin's switch and it ran hekate, then tried to run atmosphere but after showing the logo it went black screened. If I got that far, does it mean the Switch is not patched and I'm doing sth wrong or is the switch patched?
     
  3. Kotampax

    Kotampax Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 27, 2019
    Chile
    Hi guys. I tried to mod my cousin's switch and it ran hekate, then tried to run atmosphere but after showing the logo it went black screened. If I got that far, does it mean the Switch is not patched and I'm doing sth wrong or is the switch patched?
     
  4. Kotampax

    Kotampax Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 27, 2019
    Chile
    Hi guys. I tried to mod my cousin's switch and it ran hekate, then tried to run atmosphere but after showing the logo it went black screened. If I got that far, does it mean the Switch is not patched and I'm doing sth wrong or is the switch patched?
     
  5. gnilwob
    OP

    gnilwob GBAtemp Regular

    Member
    5
    Mar 16, 2008
    Hong Kong
    Try injecting biskeydump payload and see if you can see emoji icon on the screen.
    If not, your switch is patched.
     
  6. 78_Alpha

    78_Alpha Newbie

    Newcomer
    1
    Jan 10, 2019
    United States
    Bought a XAW9 switch, came from Nintendo, arrived in 4.0.1 condition, and it is giving the 0x700 indicator, so no, not all XAW9 switches are patched, with the current data of 3 people, 2 of the 3 have 0x700, but still 50/50 shot. I have a long road ahead of me to get this thing prepped as a Christmas gift.
     
  7. Antoine1987

    Antoine1987 Member

    Newcomer
    1
    Jun 10, 2016
    Netherlands
    Netherlands
    Im sendeing the payload now bud it is now for 5 minutes by
    the command line

    Uploading payload (messo size.....

    is this normal

    greetz AntoineH
     
  8. krazyblunts

    krazyblunts Advanced Member

    Newcomer
    2
    Nov 17, 2018
    United States
    did you ever get this to work?
     
  9. PoppaDre

    PoppaDre GBAtemp Fan

    Member
    5
    Aug 23, 2016
    Canada
    My refurb unit with SN XAW943002 came back with:

    RCM Device detected
    Invoking TegraRcmSmash.exe with args : "C:\Users\andre\Downloads\biskeydumpv8\biskeydump.bin"
    TegraRcmSmash (32bit) 1.2.1-3 by rajkosto
    Opened USB device path \\?\usb#vid_0955&pid_7321#6&17649c12&0&1#{aa0dbd45-3117-f331-5c49-76bf65225042}
    RCM Device with id C085040100000024C1A2406401101062 initialized successfully!
    Uploading payload (mezzo size: 92, user size: 98624, total size: 164840, total padded size: 167936)...
    Smashing the stack!
    Smashed the stack with a 0x7000 byte SETUP request!
    Payload successfully injected

    It is however on FW 8.1.0. From my understanding this can still be hacked with fusee-gelee. If I update to the latest firmware can I still run fusee-gelee? Thanks
     
  10. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend

    Member
    19
    Aug 6, 2017
    United States
    New York City
    Firmware is irrelevant with the Fusee Gelee exploit.
     
    78_Alpha likes this.
  11. MrMistopheles

    MrMistopheles Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 21, 2019
    United States
    XAW10 Let's Go Edition
    Runs biskey payload and returns emoji. Dumped keys successfully. Currently making an EmuMMC partition.
     
  12. MrMistopheles
    This message by MrMistopheles has been removed from public view by Joe88, Nov 21, 2019, Reason: dupe posts.
    Nov 21, 2019
  13. MrMistopheles
    This message by MrMistopheles has been removed from public view by Joe88, Nov 21, 2019, Reason: dupe posts.
    Nov 21, 2019
  14. MrMistopheles
    This message by MrMistopheles has been removed from public view by Joe88, Nov 21, 2019, Reason: dupe posts.
    Nov 21, 2019
  15. stehilton94

    stehilton94 Advanced Member

    Newcomer
    2
    Aug 29, 2017
    Ireland
    XAW 70022 0x0000 Byte Setup Request :cry:

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    XAW70022 0x000 Byte Setup Request :cry:
     
  16. cimulation

    cimulation Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 13, 2019
    United States
    @gnilwob

    After verification in step 7.1 / 7.2, I assume you can just disconnect and shut everything down, right?
     
  17. bajul

    bajul Advanced Member

    Newcomer
    4
    Aug 26, 2015
    Indonesia
    i have switch with serial number unpatch but when i send payload always 0x000
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...