Hacking 7.55 User Guide & Exploit Host Menu V4: now with added GoldHEN!

  • Thread starter Prb
  • Start date
  • Views 48,783
  • Replies 199
  • Likes 19

RiZK

New Member
Newbie
Joined
Aug 4, 2021
Messages
4
Trophies
0
Age
42
XP
15
Country
Netherlands
Hi PRB,

Thanks for the perfect stable menu. Currently I'm running it online but I'm used to running it locally with a dns change. I saw all v4 7z and extracted it. But the lite version I downloaded just has a 4lite.bin am I doing something wrong? Plz help
 
Last edited by RiZK,
  • Like
Reactions: Prb

Prb

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 10, 2020
Messages
766
Trophies
1
XP
1,877
Country
United Kingdom
Hi PRB,

Thanks for the perfect stable menu. Currently I'm running it online but I'm used to running it locally with a dns change. I saw all v4 7z and extracted it. But the light version I use online just has a 4lite.bin am I doing something wrong? Plz help
the lite version is webhost and esp8266 only the bin file is for the esp8266

btw you only need to cache it online then just turn off your wifi
 
Last edited by Prb,

Prb

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 10, 2020
Messages
766
Trophies
1
XP
1,877
Country
United Kingdom
So 7.55 is getting more stable?
Tbh it's pretty much the same webkit exploit is still no where near 5.05 - 6.72 yet the kernel exploit is getting better sleirsgoevy is doing a great job but again still not up there with 5.05 - 6.72
7.xx is ok best to keep it in rest mode when you get a successful
Exploit but again I don't I just run the webkit as I don't really mind the memory errors it's usually only 3 to 10 times in the real world
Yes one day it works first time and another day 10 times but it's free and it works
 
  • Like
Reactions: Deleted User

RiZK

New Member
Newbie
Joined
Aug 4, 2021
Messages
4
Trophies
0
Age
42
XP
15
Country
Netherlands
Tbh it's pretty much the same webkit exploit is still no where near 5.05 - 6.72 yet the kernel exploit is getting better sleirsgoevy is doing a great job but again still not up there with 5.05 - 6.72
7.xx is ok best to keep it in rest mode when you get a successful
Exploit but again I don't I just run the webkit as I don't really mind the memory errors it's usually only 3 to 10 times in the real world
Yes one day it works first time and another day 10 times but it's free and it works
Thanks for your answer btw

Well maybe it's just my luck then. I put the ps4 in sleep mode so I don't have to do it all the time. Wake it up and it's ready.
 
  • Like
Reactions: Prb
D

Deleted User

Guest
Yeah mines already in sleep mode, just hoping one day it's like 6.72/5.05. I'm sure it's difficult to implement for devs or it would already be done.
 
  • Like
Reactions: Prb

lilalex

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 27, 2020
Messages
789
Trophies
0
Age
22
Location
macedonia
XP
786
Country
Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
how can i see what region is my game ? cusa? or eur? its already installed on my ps4 but idk how to see what region is it
 

Prb

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 10, 2020
Messages
766
Trophies
1
XP
1,877
Country
United Kingdom
Soon we just have a few last minute bits and pieces to do
My self and @Leeful like things done a certain way
I'm not going to give a time or a date atm
The menu is 100% done btw all working as expected but as I said just a few last minute bits to do
 
  • Like
Reactions: kokotas and Leeful

viper3344

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 18, 2011
Messages
389
Trophies
0
XP
877
Country
United States
Soon we just have a few last minute bits and pieces to do
My self and @Leeful like things done a certain way
I'm not going to give a time or a date atm
The menu is 100% done btw all working as expected but as I said just a few last minute bits to do
Hey Prb? How goes it! Did you see there is a new Goldhen 2.0 coming out?
 
  • Like
Reactions: Prb

godreborn

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
22,259
Trophies
1
XP
13,927
Country
United States
not sure how it's set up here as I haven't looked, but for xproject, you only need to add the bin, create an html for it, modify two files in the js folder, then add the two new goldhen files to the cache. not sure why, but the cache builder wasn't working for me, could've been due to being on the connect when I added in goldhen 2.0, but I had to add them in manually. I was afraid that I had forgotten how to modify xproject, but it was no sweat, took almost no time, and I didn't mess up. :P
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: Eh I have too many Sony consoles I can already emulate Ps2 on