ROM Hack RELEASE 60 FPS Cheats for NSwitch

What's Your Experience After applying 60 FPS Cheats?


  • Total voters
    54

cucholix

Banners guy
Member
Joined
Jan 17, 2017
Messages
2,838
Trophies
1
Age
41
XP
3,727
Country
Chile
Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster | 1.0.3
TID: 01003B0012DC2000
BID: F8098979DBC7F34E
Code:
[60 FPS]
580F0000 03C5B188 
780F0000 00000F14 
640F0000 00000000 00000001 

[30 FPS default]
580F0000 03C5B188 
780F0000 00000F14 
640F0000 00000000 00000002
 
  • Like
Reactions: Hazerou

Hazerou

60 FPS Cheat Dude
OP
Member
Joined
Jul 27, 2018
Messages
428
Trophies
0
Age
22
XP
1,753
Country
United States
Added in Main Post;


Bloody Bunny: The Game v1.0
TID: 0100E510143EC000
BID: E69EDD44C3CD35DF

=====

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster | 1.0.3
TID: 01003B0012DC2000
BID: F8098979DBC7F34E

By @cucholix
 
  • Like
Reactions: hippy dave

jnl1

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 12, 2020
Messages
160
Trophies
0
Age
33
XP
487
Country
Germany
Lost in Random | 1.0.1
TID: 01005FE01291A000
BID: 416914C121775277
Code:
[30 FPS default]
580F0000 067F24F0
780F0000 00000F14
640F0000 00000000 00000002

[60 FPS]
580F0000 067F24F0
780F0000 00000F14
640F0000 00000000 00000001
I get the message "cheat loading error" in breeze. What can I do wrong? I copied the lines in a txt-file and named it after the BID and put it into atmosphere/contents/T-ID/cheats/ folder. The T-ID and B-ID matches the one of my game, the 1.0.1 also.
Is there anything else to be aware of? Do I need more than atmosphere (I use 1.1.1) and breeze? It is my first attempt to achieve 60 FPS via cheats, so I am new to this.
 
Last edited by jnl1,

masagrator

The patches guy
Member
Joined
Oct 14, 2018
Messages
4,444
Trophies
2
XP
7,392
Country
Poland
I get the message "cheat loading error" in breeze. What can I do wrong? I copied the lines in a txt-file and named it after the BID and put it into atmosphere/contents/T-ID/cheats/ folder. The T-ID and B-ID matches the one of my game, the 1.0.1 also.
Is there anything else to be aware of? Do I need more than atmosphere (I use 1.1.1) and breeze? It is my first attempt to achieve 60 FPS via cheats, so I am new to this.
This sounds more like breeze issue. You should ask author about it.
 

cucholix

Banners guy
Member
Joined
Jan 17, 2017
Messages
2,838
Trophies
1
Age
41
XP
3,727
Country
Chile
I get the message "cheat loading error" in breeze. What can I do wrong? I copied the lines in a txt-file and named it after the BID and put it into atmosphere/contents/T-ID/cheats/ folder. The T-ID and B-ID matches the one of my game, the 1.0.1 also.
Is there anything else to be aware of? Do I need more than atmosphere (I use 1.1.1) and breeze? It is my first attempt to achieve 60 FPS via cheats, so I am new to this.
I use Edizon overlay
 

jnl1

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 12, 2020
Messages
160
Trophies
0
Age
33
XP
487
Country
Germany
Thank you for the reply, I will try using Edizon instead.

EDIT: Edizon worked. Thank you! Game plays so much greater now.
 
Last edited by jnl1,

Hazerou

60 FPS Cheat Dude
OP
Member
Joined
Jul 27, 2018
Messages
428
Trophies
0
Age
22
XP
1,753
Country
United States
Added in Main Post;


Darksiders Genesis v1.0.3
TID: 0100F2300D4BA000
BID: DB17131624D04A9C

=====

Darksiders Warmastered Edition v1.0.0
TID: 0100E1400BA96000
BID: A4CC4C44C07AEC14

=====

Darksiders II Deathinitive Edition v1.0.0
TID: 010071800BA98000
BID: 173E2EDEA9E5D940

=====

Darksiders III v1.0.1
TID: 0100F8F014190000
BID: AF7114F019CE6E1D

=====

MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN v1.4.0
TID: 0100E21011446000
BID: 7940105201B13184
 

bad361

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 18, 2018
Messages
1,009
Trophies
0
Location
Moscow
XP
1,558
Country
Russia
Added in Main Post;


Darksiders Genesis v1.0.3
TID: 0100F2300D4BA000
BID: DB17131624D04A9C

=====

Darksiders Warmastered Edition v1.0.0
TID: 0100E1400BA96000
BID: A4CC4C44C07AEC14

=====

Darksiders II Deathinitive Edition v1.0.0
TID: 010071800BA98000
BID: 173E2EDEA9E5D940

=====

Darksiders III v1.0.1
TID: 0100F8F014190000
BID: AF7114F019CE6E1D

=====

MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN v1.4.0
TID: 0100E21011446000
BID: 7940105201B13184
don't darksiders 1&2 run at 60 already? i clearly remember that the first one had a performance mode with 60fps and it ran beautifully
 

Hazerou

60 FPS Cheat Dude
OP
Member
Joined
Jul 27, 2018
Messages
428
Trophies
0
Age
22
XP
1,753
Country
United States
don't darksiders 1&2 run at 60 already? i clearly remember that the first one had a performance mode with 60fps and it ran beautifully
Darksiders 1 High Quality Mode locks the FPS to 30. You can use 60 FPS cheat to unlock it. Darksiders 2 is locked at 30 FPS by default.
 
  • Like
Reactions: bad361

mbushnaq00

New Member
Newbie
Joined
Oct 1, 2021
Messages
2
Trophies
0
Age
34
XP
6
Country
United Arab Emirates
I am running SX OS on FW 11, the issue is that when I enable the 60fps for any game the fps shows as 254 fixed. Not sure what is going wrong, but certainly the mod is working, but I cant read proper fps through the tesla overlay.
 

bad361

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 18, 2018
Messages
1,009
Trophies
0
Location
Moscow
XP
1,558
Country
Russia
I am running SX OS on FW 11, the issue is that when I enable the 60fps for any game the fps shows as 254 fixed. Not sure what is going wrong, but certainly the mod is working, but I cant read proper fps through the tesla overlay.
its not related to a cheat. It's NX-FPS issue, or rather games API issue. You can read more here in a troubleshoot section - https://github.com/masagrator/NX-FPS
In short, some games just wont display fps properly, there are not that many though.
 

Hazerou

60 FPS Cheat Dude
OP
Member
Joined
Jul 27, 2018
Messages
428
Trophies
0
Age
22
XP
1,753
Country
United States
Added in Main Post;


MONSTER HUNTER RISE v3.4.1
TID: 0100B04011742000
BID: F9A22A6E845144C6

=====

Haven v1.1.250
TID: 0100E2600DBAA000
BID: 75D4475D3DF62441
 
  • Like
Reactions: hippy dave
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • El_Doot @ El_Doot:
    by 1
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    funnily enough when i was telling my openly femboy furry bf and my friend(we talk about femboys sometimes) they said "nope we don't wanna hear that that's disgusting"
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    why is cheeto dust of all things
    the subject that crosses the line
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Wait, Switch Online now has Super Mario 64, right?
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    i really hate to say this but
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    i dont think it does
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Huh, makes sense; they did sell that through the 3D All-Stars collection.
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Which, last I heard was removed from the eShop...so they might as well offer it again, I guess...
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Will they use the same Shindou-translated ROM, or the original English ROM?
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    googling it, it seems that mario 64 is on the service
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    in japan they use the shindou version apparently but in the states and elsewhere they use the original rom
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    oh boy oh boy oh boy i sure do love living in japan and being a mario fan, i just got the new expansion pack, i cant wait to do some bljs!
    +1
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    From what I've heard about the Expansion Pack, the emulator used has some noticeable input delay and/or lag...would BLJs even be possible?
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Apparently Nintendo adapted the 3D All-Stars emulator, instead of their old Virtual Console emulator - or, if nothing else, copying what fans have done.
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    from what i can seem to gather there's some issues but nothing dramatic enough to severely impact what you're playing
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    honestly the whole expansion pack confuses me since i thought the nes/snes games were just a neat little bonus
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    wait julie your bf is a femboy holy shit im jealous
    +1
    Gift
  • AkiraKurusu @ AkiraKurusu:
    So many planes flying overhead, and they sound close...
    Gift
  • DJPlace @ DJPlace:
    do you need friends to play the games online for the switch exapsion pack i know snes and nes do.
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    @El_Doot well hey hot people do get more benefits in life
    Gift
  • J @ Jephter:
    Please I need help with this. I just homebrew my old 3ds console and downloaded a CIA file, but after surfing through for only 10 sec or less this appears. please can someone help me? Thank you in advance.
    Gift
  • Veho @ Veho:
    Start a new thread in the 3DS board, the chat box is not the best place to ask for such advice.
    Gift
  • Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    A week ago I got a payment request, through PayPal, from "[email protected]", who wanted US$64.
    Scam? Cancelled it anyway.
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    The note added to it simply said "Lucky Charms?", too.
    Gift
    RichardTheKing @ RichardTheKing: The note added to it simply said "Lucky Charms?", too.