1. Tux'

    OP Tux' GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Country:
    United States
    Yeah, I have a 5 second delay on my wii startup, is this natural since I have preloader? Shouldn't it be shorter? I'm on 4.0 and have prelaoder 0.29 and of course the disc spin bug in hibernate mode, any ways to fix it?
     
  2. kedest

    kedest GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,289
    Country:
    Netherlands
    Yes preloader will add a few seconds to startup time
     
  3. mikeyt1998

    mikeyt1998 YouTube Glitcher
    Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,509
    Country:
    United Kingdom
    just dont have wii connect 24 on to fix the spinning disc, or maybe the ignore standby setting option to on?

    also, my wii has a bit of a delay when loading channels. when you turn it on, press A really quickly then choose a channel straight away and press start, it'll stick at that screen for up to about 5 seconds like you say.

    dunno what i could be lol
     
  4. Tux'

    OP Tux' GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Country:
    United States
    Ok, so I can just reinstall systemmenu 4.0.wad when bootmii comes out then? Not alot of chance of bricking since it's offline, or a power surge. So it's just the preloader? Also I need standby on because that's where I charge my ipod [​IMG].
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - second, delay,