4.3E Black Virgin wii help!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Nobunaga, Jan 28, 2011.

Jan 28, 2011

4.3E Black Virgin wii help! by Nobunaga at 7:17 PM (1,436 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    I just installed the homebrew channel (with Bathaxx) on my virgin 4.3E black wii but when i want to launch Multimod manager from homebrew channel i get a black screen i can t even install pri loader can anyone help me?
     
  2. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Did you use Moddmii to install?
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    ModMii doesn't support Bathaxx yet afaik.

    Anyway, do you wait in the HBC until the icon in the bottom right stops blinking?
     
  4. Nobunaga
    OP

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    umm yeah i do :/
    well i got it working but it installed some of the wads i got 3 working the other 39 didn t work :/ -2011 and -1035 error

    EDIT: never mind sorry i got all of them working :DDDD
     
  5. Nintendo_Chick

    Member Nintendo_Chick GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    If you're having trouble with wads, make sure you have priiloader, and a nand backup.
     

Share This Page