4.1 e Blackscreen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by KistO, Jul 20, 2009.

  1. KistO
    OP

    KistO Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Mar 15, 2007
    I have a modded wii (wiikey 1.9 i think) and my wii was on 3.2 E when i for no reason what so ever decided to install the 4.1 update from wii sports(E) and now all i get is a blackscreen. Not even a massage just BLACK. The homebrew channel still works though so i can still play games and such but it feels kind of wrong not having a wii menu. Sooner or later i will probebly have to enter the settings and then i´m pretty much fucked. Is there a fix for this or what?.
     
  2. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,993
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Ok, so when you boot you get a black screen?
    Then how do you boot the HBC?
     
  3. Linuks

    Linuks GBAtemp Regular

    Member
    299
    0
    Aug 30, 2008
    France
    France
    Bootmii probably.
    Just reinstall the 4.1E or the 4.0E wad.
     
  4. KistO
    OP

    KistO Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Mar 15, 2007
    Ok thx for the replay you are correct sir, Bootmii it is. Do i just place the 4.0E wad in the root? sorry for my ignorance i followed guides in order to install the HBC and have no clue of what im doing basicly.
     
  5. Reboot

    Reboot GBAtemp Regular

    Member
    132
    0
    May 28, 2009
    United States
    put the wad in your wad folder.
    Make sure you still have a wad manager on your sd card
    boot to homebrew
    select wad manager
    install the wad
     
  6. KistO
    OP

    KistO Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Mar 15, 2007
    Thx, i suspected that was the case the problem is that my wadmanager do not show up in homebrew and never did. It still worked though but everytime i installed a wad i had to accces my sd and start the wad.dol file but it never showed up like an app in the homebrew. Is there a way to solve this or is it all over? I´ve tried to install from the bootmii menu where i can access the sd card but no go
     
  7. thc42O

    thc42O Banned

    Banned
    470
    0
    Jan 3, 2009
    Canada
    wad and dolls are different man.

    Make a folder on the ROOT of ur sd card (F:\ in my case) called WAD *caps*

    Download Wad manager and place the dol in apps/wadmanager/BOOT.DOL YOU NEED TO RENAME IT BOOT.DOL

    run HBC and launch wad manager. install the wad for system menu