3in1 cheats - how ?

Discussion in 'EZ-Flash' started by 2die4, Jun 15, 2007.

Jun 15, 2007

3in1 cheats - how ? by 2die4 at 9:57 PM (962 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. 2die4
    OP

    Member 2die4 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    195
    Country:
    United Kingdom
    ok I have got a nice white EZ Flash V 3-in-1 coupled with my R4. Am using Randolph's 3in1 tool pack and the thing works fine.

    I'm patching my GBA roms using EZ4 client v1.03.

    My question is how do I get the cheats/action replay to work on the GBA games. The ... button next to the box where it says Cheat Info is greyed out and I cannot do anything.

    Where am I going wrong guys ?

    Thanks !!! [​IMG]
     
  2. ZeWarriorReturnz

    Banned ZeWarriorReturnz Banned

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    239
    Country:
    United States
    when you patch, it probably has an options to add cheats.
     
  3. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,703
    Country:
    United Kingdom

Share This Page