1. Uumas

    Uumas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    2,004
    Country:
    Finland
    System updates shouldn't affect it. You probably have a corrupted file or something wrong. If it errors when installing oneof the cias, redownload that file.
     
    ocihc80 likes this.
  2. djalmafreestyler

    djalmafreestyler GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    637
    Country:
    Brazil
    Is it possible to access homebrew launcher (soundhax) (to install a9lh) with version 2.2.0-4?
     
  3. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    Follow 3ds.guide, it will tell you what to do with 2.2. You can probably use Cubic Ninja to get your OTP, but the guide will likely advise you to update with a cart. I've seen people have issues on 11.x with browser version at -4 so if I were you I'd stick to 4.x, 6.x, or 9.0-9.2.
     
  4. AyeeAyanna

    AyeeAyanna Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    How do I put Homebrew on my home screen?
     
  5. rikumax25!

    rikumax25! Keyblade Wielder
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    1,428
    Country:
    Costa Rica
    do you have CFW?
     
  6. Hi-Dro

    Hi-Dro GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    288
    Country:
    You need to create a CIA or download a CIA version of what ever home brew you want in your tiles on your home screen.
     
  7. AyeeAyanna

    AyeeAyanna Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    No, I'm in 11.3
     
  8. rikumax25!

    rikumax25! Keyblade Wielder
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    1,428
    Country:
    Costa Rica
    then you're SOL
     
  9. AyeeAyanna

    AyeeAyanna Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    Is there a way to download CIA files without kernel backdoor? I'm on 11.3, so I can't get one.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    What does that stand for?
     
  10. rikumax25!

    rikumax25! Keyblade Wielder
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    1,428
    Country:
    Costa Rica
    Shit Out of Luck
     
  11. Hi-Dro

    Hi-Dro GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    288
    Country:
    as he said

    its only a matter of time, just wait for a new exploit. although I had to wait a year lol worth waiting for tho, you could alwasy buy a new one, most retail ones are low firmware by default.
     
  12. AyeeAyanna

    AyeeAyanna Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    You have just assumed one's gender. Also, I'm planning on buying a 2ds with my allowance ($80) Hopefully, they come with 11.2 not 3
     
  13. Hi-Dro

    Hi-Dro GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    288
    Country:
    are you assuming that I assume ? lol

    and chances are it will be much lower than 11.2

    so you will have loads of options but a9lh with luma seems to be the best, doesnt take long either if you use the guide.
     
    Last edited by Hi-Dro, Mar 17, 2017
  14. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    If it's brand new you'll be fine. If second hand check before handing over your money.
     
  15. Hi-Dro

    Hi-Dro GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    288
    Country:
    I sure would hope its bran-new at $80
     
  16. ocihc80

    ocihc80 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    55
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    Hi,

    Just to update, I installed the CIAs one by one and works like a charm. Thanks!

    Lastly, since I finish installing everything with 3DS.Guide. Can some one link me or PM on how to install 3ds back up games.

    Many thanks again!
     
  17. Uumas

    Uumas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    2,004
    Country:
    Finland
    Your own backups, use FBI. If you want to pirate them, use freeshop.
     
    ocihc80 likes this.
  18. Hi-Dro

    Hi-Dro GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    288
    Country:
    You need to make A (.CIA) back up file. Once you have a .Cia file look for or create a folder called cias on your SD card, Then open up FBI and navigate to cias folder and then install the .cia file from within Fbi,

    yes or there is always freeshop.Cia *cough cough* you instal that the same way.
     
    Last edited by Hi-Dro, Mar 17, 2017
    ocihc80 likes this.
  19. djalmafreestyler

    djalmafreestyler GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    637
    Country:
    Brazil
    there's nothing on 3ds.guide to follow just "-".

    https://3ds.guide/get-started-(old-3ds)
     
  20. hoolioballz

    hoolioballz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Ok, I bought an R4i card. When I put it into my 3DS, I can see the cartridge show up. When I launch it, the 3DS screen goes blank and nothing happens. This same thing happened with the DSTWO.

    Is it because I am on 11.3? Is there a way I can get the card to work? Do I have to downgrade my EMUNAND to a lower version and launch the card from there? How would I do that?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - questions, PARADISE,