30 family games PAL issue

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by leondmsmith, Feb 4, 2010.

Feb 4, 2010
  1. leondmsmith
    OP

    Member leondmsmith GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    256
    Country:
    United Kingdom
    Sys Menu 4.2E

    Am having issues with PAL 30 family games under corp 3.5 and from Config USB loader - latest build.

    Error occurs after load screen, just black screens immediatley. remote light stays on but nothing happens, i dont even know which error this is.

    I have tried booting disc through config loader via disc as well and get same error - it says trying IOS 33 -4 and fails however when booting straight from USB it hangs in the same place.

    I have tried CIOS 14 249 , 222 and 223 in USB loader and all go to same black screen, i have forced all the various video modes anti error 002 etc and still no joy.

    you think it is a bad dump or has anyone got this working?

    What settings do you use or have you got it working in CORP. I dont want to hear about neo gamma or uloader or GX just for the above CORP and config loader.

    Many thanks

    Leon
     
  2. Piso Mojado

    Newcomer Piso Mojado Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    10
    Location:
    Los Angeles, CA
    Country:
    United States
    I'm softmodded to 4.2U (NTSC) using xzxero's most recent Simplistic method.

    I'm having the exact same problem with USB loading "Birthday Party Bash" R2YE54

    Black screen. Remote light on.

    I tried changing various settings in Configurable USB Loader, including switching on Anti-002 and making sure a disk is in the drive. Any insight would be welcome!
     
  3. leondmsmith
    OP

    Member leondmsmith GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    256
    Country:
    United Kingdom
    Fucking bad dump, new ones worked first time =)
     
  4. Piso Mojado

    Newcomer Piso Mojado Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    10
    Location:
    Los Angeles, CA
    Country:
    United States
    That actually helped me, Leon! Taking a tip from you, I found a new iso from a site called wiiso to replace the old one, and presto automagic! The game works! So thanks!

    I'll add these to the SD/USB Loader v1.x Compatibility Matrix.
     

Share This Page