3 rod secondary code 0110

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by cheatmaster5, Oct 9, 2009.

Oct 9, 2009

3 rod secondary code 0110 by cheatmaster5 at 4:08 AM (1,363 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. cheatmaster5
    OP

    Member cheatmaster5 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    298
    Country:
    United States
    My friend bought this used xbox that didn't work. I did the Team HYBRID's Ultimate X-Clamp Fix and it worked for over a week. The box was missing some screws to the case so it didn't shut right, we got some new screws put them on and made sure the case was tight and after I put a game in and it long but froze. so i restarted the system and it had 3 rod. After I took it apart and took off all the artic silver and put new artic silver on and pit the heat sinks on, let it over heat for 20 mintues. That got it working I played gears for a hour on it. Today my friend came to get it but he wanted the case, so I put it on with less screws and didn't make them si tight. I put dirt 2 in it loaded but froze then gave me 3 rod. I have sense Cleaned the gpu and cpu and applied new artic sliver, let it overheat fo 45 minutes but it still give me 3 rod and the secoundary error 0110

    any help or ideas
    thanks in advance
     
  2. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    call my microsoft and you get a new one. if they say its 2nd hand then just tell them that you are the first owner.
     
  3. Rykin

    Member Rykin GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 15, 2004
    Messages:
    394
    Location:
    Baltimore, MD
    Country:
    United States
    The 0110 error has nothing to do with the GPU, so the X-clamp fix won't fix it. 0110 is the RAM chips. If you have already opened your xbox, try doing the 12 cent fix. It should solve the problem.
     

Share This Page