3.4 firmware issue for G6 Real

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by g6team, Apr 18, 2008.

Apr 18, 2008

3.4 firmware issue for G6 Real by g6team at 10:32 AM (5,900 Views / 0 Likes) 29 replies

  1. g6team
    OP

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong


  2. bulletmark

    Member bulletmark GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    136
    Country:
    Australia
    Geez, you G6 guys can't even get this notice right.

    FYI, version 3.3 was the version that introduced the silly naming bug for the G6 Real (And it actually runs and plays fine on the G6 real but the save files just get saved with the wring name). So the last version which works correctly on the G6 Real is version 3.2, not 3.1.
     
  3. nwong

    Newcomer nwong Advanced Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    LOL yeh ^^ OR in the next firmware you could FIX this
     
  4. GuardianHX

    Newcomer GuardianHX Advanced Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    52
    Country:
    Canada
    Quoted for TRUTH.
    C'mon, it can't be hard to fix, G6 people.
    I've had my card for a couple months, and now the updates don't work. I am NOT buying another flashcard, I'll stick with mine until the update gets fixed.

    And I seriously hope it gets fixed. ;-;
     
  5. nwong

    Newcomer nwong Advanced Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    yeh me too >.> its too expensive~
    we all paid for this~ we except it to work and if not, we except an update which fixes it >.>
     
  6. ridgecity

    Member ridgecity GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    759
    Country:
    Mexico
    They are trying to make people buy an M3, so they are dropping all support for G6...
     
  7. gangsterboi

    Member gangsterboi GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    At my girlfriends house
    Country:
    United Kingdom
    I think they should let g6 use sakura and if they don't i might start trolling anything related to them.... big time!
     
  8. warmijwilfaain

    Member warmijwilfaain War Mage MILF

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,297
    Location:
    Kent. lolol
    Country:
    United Kingdom
    This is directly at g6team:
    The fact is you created a cart : Thus it is your responsibility to 'maintain' this cart.
    I myself do not own a G6 but I'd understand how they'd feel if M3 stopped making updates =\

    Obviously you haven't said you've 'given up making firmware' but you've said to 'downgrade to 3.1' meaning that people can't get the features M3 Real owners can =\
    Come on, guys.
     
  9. nwong

    Newcomer nwong Advanced Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    either they fix it >.> or they giv us M3s >.>
     
  10. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    If they stop updating the G6 Real, I'm going to start hounding them untill they send me a M3...

    If they knew they were going to stop supporting it, STOP SELLING IT!! Don't keep selling a device that your dropping support for!

    So, either send me an M3 to replace my G6, or keep updating the G6 firmware.

    I bought my first G6 when the 1.6 firmware was new, and even the box says Homebrew is 100% compatible, even though there were no DLDI support, so that was just a lie. That's the main reason I bought my G6, for the homebrew, serisously! But it had no support for it, for almost 6 months, so I had to resort to piracy (lol)
     
  11. warmijwilfaain

    Member warmijwilfaain War Mage MILF

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,297
    Location:
    Kent. lolol
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG]
     
  12. sdoc96

    Member sdoc96 Creaky Old Stiff Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Messages:
    327
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    If the new firmware updates are incompatible with the G6, perhaps you should reconsider the naming standards you currently use.
    eg. G6&M3DS-R_E22.zip [​IMG]
     
  13. nwong

    Newcomer nwong Advanced Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    they can just fix it >.> The World Ends With You finally doesnt freeze for me but the save to .sav doesnt work >.>
     
  14. Rawrl

    Newcomer Rawrl Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    That'll show 'em.
     
  15. nwong

    Newcomer nwong Advanced Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    lol i dont think he would do much [​IMG] after all he is just one person lol but i support him XD i want a replacement flash card if they stop updating it PROPERLY >.> M3 and G6 r DIFFERENT things >.> the support for G6 keeps comparing G6 with M3 it is NOT the same >.>
     
  16. Loop

    Member Loop GBAtemp Regular

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    104
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    This is really disappointing.
    If these devices are so similar....
    why is this bug not fixed!?!

    Come ON G6!!?! [​IMG]
     
  17. ridgecity

    Member ridgecity GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    759
    Country:
    Mexico
    is the cyclods any good?
     
  18. hanman

    Member hanman I'm a pretty lucky guy

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    715
    Location:
    Galbadia Garden
    Country:
    United States
    copy of an email i sent to the G6/M3 Team:

     
  19. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
  20. hanman

    Member hanman I'm a pretty lucky guy

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    715
    Location:
    Galbadia Garden
    Country:
    United States
    i replied to their email:

    not sure that it'll do any good.

    anyway, i followed cory's suggestion in the thread you linked and it didn't help matters. what i have observed so far, is that the G6 will load a .sav file just fine, but when it goes to save after restarting, it overwrites the .0 with a blank save file. when i hex edited the files as per cory's suggestion, the game manager still just overwrote a blank save to .0 files. apparently, it's not just an extension issue. the save never gets written in any form.
     

Share This Page