3.2U (USA) on bottom right of screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by grafik, Dec 15, 2008.

Dec 15, 2008
  1. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    k, so i was playing TVC then i decided to pop in another game so i press home on my classic controller then choose to go back home. after that, this black screen appears with the 3.2U message on the bottom right. i turned off my wii and turned it back on, no more black screen 3.2U message but i'm scared. what is that?
     
  2. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Rescue menu!

    Its actually extra protection if you have starfall installed(wich you have or else you wouldnt see that)
     
  3. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    whyd it appear?
     
  4. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    anyone?!
     
  5. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    it appeared by accident.... just a momentary glitch no harm....
    did you have any gamecube stuff plugged in....
    were you playing around with GeckoOS or Gamma...

    -kitt050383
     
  6. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    it is the recovery menu , caused by Starfall , most like it you held Y by a mistake while the system is restarting to go to (home) menu screen and you triggered the recovery menu , no worry's it work on your side [​IMG]
     
  7. Valgreen

    Member Valgreen GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    297
    Country:
    Canada

    wait a second, so your saying you can access recovery menu by holding Y on the classic controller?? if this is true it makes me a happy man, i thought it was only via GC controller ...
     
  8. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    id like to also know what valgreen asked as well. does classic controller also work if you want to access the recovery?
     
  9. gundalf

    Member gundalf GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Germany
    Country:
    Spain
    No you need an GC Controller. And the same happens with the Game Illvelo Wii.

    You see:


    @BIG MOE
    No mistake. The game itself triggers tghe recovery menu.
     
  10. RadioShadow

    Member RadioShadow GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    525
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    That has happened to me a few times and I wasn't even pressing 'Y' on the Gamecube controller. If that happens, just turn the Wii off and on.
     

Share This Page