2616 Rayman raving rabbits

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by Scorpin200, Dec 3, 2006.

Dec 3, 2006

2616 Rayman raving rabbits by Scorpin200 at 11:32 PM (1,030 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Scorpin200
    OP

    Banned Scorpin200 Iceman

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    1,098
    Location:
    Maryland
    Country:
    United States
    Working and better than the other versions [​IMG].
     
  2. kayge

    Newcomer kayge Newbie

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    Doesn't seem to work using Supercard SD on GBA. What kind of Flashcard are you using to get Rayman RR to work?
     
  3. mr_blonde_88

    Member mr_blonde_88 Torture You? That's A Good Idea. I Like That

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Messages:
    913
    Location:
    Bristol (UK)
    Country:
    United Kingdom
    coulda put this in the actual Rayman RR topic, Hey?
     
  4. spas

    Member spas GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    389
    Country:
    United Kingdom
    kayge I also have a super card SD and get a white screen crash also.

    I will try trimming it tomorrow.
     
  5. sti360

    Newcomer sti360 Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    18
    Country:
    i had the real game cartridge
    i found the game boring, so i traded it in
     

Share This Page