2010 FIFA World Cup South Africa Pal

Discussion in 'Wii - Hacking' started by moc, May 9, 2010.

May 9, 2010
  1. moc
    OP

    Newcomer moc Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    United Kingdom
    i have a pal wii 4.2e cios19 with ios 57 as base and i am using usb loader gx, when i play the game i get to the knockout stages of the world cup and the game freezes and makes the same buzzing noise as monster hunter tri if you dont use hermes v4 223

    Just played the game all the way through to the final and no freezing and buzzing sound, the freeze must of been a one off
     
  2. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    Hmmm...

    well, try running it under IOS223 v4, and see if that works.

    The game works fine for me (on disc) with DARKCORP.
     
  3. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Strange.. it works fine for me. I'm using WiiFlow and Rev17 though..
    I just finished 2 matches of the knockout stages yesterday.
     
  4. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    same here working fine on usbgx cios rev17.
     
  5. cody821

    Newcomer cody821 Newbie

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    1
    Location:
    wales
    Country:
    United States
    I'm using WiiFlow and Rev17 and the same happens to me. only when i try to go online the console locks up with a strange buzzing sound ?
     
  6. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Sounds like a bad dump...
     
  7. HBK

    Member HBK Clover - Fearless to Speak Now. ;)

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    1,813
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Happened to me on NTSC. I couldn't for the life of me access the online. It would freeze before connecting, even after I had played 8 or 9 games without a hitch. I had to resort to delete my save, which fixed the issue, and I just lost my single player stats (not the online ones since they are stored on EA's server db).
     

Share This Page