2 Devices At Once?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by kristianity77, Nov 13, 2006.

Nov 13, 2006

2 Devices At Once? by kristianity77 at 4:24 PM (606 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. kristianity77
    OP

    Member kristianity77 GBATemp old fogey

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Messages:
    1,380
    Location:
    Bewdley, UK
    Country:
    United Kingdom
    I have an M3 with 4gb SD card sitting in my DS lite with flashme installed. Can i have a slot 1 device in the DS at the same time?

    Or if not, does anyone know anywhere that does good priced 8gb sd cards??
     
  2. TheStump

    Member TheStump Got Wood?

    Joined:
    May 8, 2006
    Messages:
    796
    Country:
    Australia
    Yes, just hold select to boot the slot 1 device. [​IMG]
     
  3. Mucuna

    Member Mucuna GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    363
    Location:
    Rio de Janeiro, Brazil
    Country:
    Brazil
    And I belive that using both, you can use the DS browser avaible.
     

Share This Page