1905_Luxor_Pharaohs_Challenge_USA_NDS-iND

Discussion in 'R4 DS' started by vtr4423, Jan 5, 2008.

Jan 5, 2008
  1. vtr4423
    OP

    Member vtr4423 Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Messages:
    89
    Country:
    Bahrain
    [​IMG] [​IMG] 1905_Luxor_Pharaohs_Challenge_USA_NDS-iND i can't get it working ??????????????????????
    is any one has the same problem.!!! [​IMG] [​IMG]
     
  2. iritegood

    Member iritegood GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    759
    Country:
    United States
    Everyone has that problem. Just wait for an update. It's luxor, not the halo of the DS.
    Just chill and waste some time playing geometry wars. [​IMG]
     
  3. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    this is the only non-working game on r4ds right?
     
  4. Keitaro Urashima

    Newcomer Keitaro Urashima Advanced Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    68
    Country:
    Philippines
    Same problem, Im sure, they going to release another version this week or next week. Who know? Have you try playing on DS Emu? You can try other game like Rune Factory 2 & Final Fantasy IV. This is the game I played today.[​IMG]
     
  5. wiithepeople

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Another speedy fix from the r4 team is needed! [​IMG]
     
  6. Nero

    Member Nero GBAtemp RPG Maniac

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,919
    Country:
    United States
    Did you try an older Firmware version? That solved the compatibility problem with FFIV.

    Not that I would downgrade my R4 to play a game that I don't even like. [​IMG] Just an idea for you guys that want to play it.

    ~Nero
     
  7. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    works now with 1.15
     

Share This Page