1514 - Classic NES Series: Super Mario Bros (U)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by T-hug, Jun 4, 2004.

Jun 4, 2004
  1. T-hug
    OP

    Chief Editor T-hug Always like this.

    pip
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    8,519
    Featured Posts:
    5
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] 1514 - Classic NES Series: Super Mario Bros USA 8Mbits (TRaSHMaN)
    [​IMG] [​IMG]
    Language: English
    Save Type: EEPROM_V124 [/p]
     


  2. Dais

    Banned Dais Banned

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Messages:
    778
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    "HAHAHA EAT THIS YOU FUCKING RABID FANS".

    Nintendo can be such a bitch.
     
  3. assassinz

    Member assassinz Visoly 512 Flash Advance Linker Xtreme Master!

    Joined:
    Mar 17, 2003
    Messages:
    1,084
    Featured Posts:
    0
    Location:
    The Internet
    Country:
    United States
    It's finally released!!!!!!!! [​IMG]
     
  4. poisonfrog8

    Newcomer poisonfrog8 Member

    Joined:
    Nov 11, 2003
    Messages:
    12
    Featured Posts:
    0
    Location:
    GMT -6:00 Central Time Zone
    Country:
    United States
    I hope it works on my F2A...
    BTW I only seen the Metroid Images Up Soon pic and this beer one. Are there any others?
     
  5. Inu268

    Member Inu268 woof

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    1,728
    Featured Posts:
    0
    Location:
    right here
    Country:
    Brazil
    if it dosent work you can just put any of the super mario gba games on your cart..they all have this same game
     
  6. lurrtopia

    Member lurrtopia GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    194
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    Wrong game. This game is Super Mario Bros, not Mario Bros.

    Edit: Loads up just fine in F2A Ultra 256. However just like Zelda button responses are crap.
     
  7. GBAer

    Member GBAer GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    223
    Featured Posts:
    0
    Location:
    My House
    Country:
    United Kingdom
    Your mistaking Super mario bros with Mario Bros, which is a totaly different game.

    Works fine on the F2A but there isnt anyway to get it to save.
     
  8. Skelv_tnt

    Member Skelv_tnt GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Messages:
    355
    Featured Posts:
    0
    Location:
    In front of my computer ;)
    Country:
    Spain
    well, we all now what this game's about.... [​IMG]
     
  9. Echo-Pix

    Newcomer Echo-Pix Member

    Joined:
    May 3, 2004
    Messages:
    24
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Russia
    I've got strange feeling that all this crappy ports of old games buy same people, every time, on every console... Super Mario Bros!!Again!!! Yay!!!! Let's go shopping!!!! [​IMG]
     
  10. Z_Hunter

    Member Z_Hunter APF

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Messages:
    798
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Boston, MA
    Country:
    United States
    /me is still waiting for Excitebike [​IMG]
     
  11. lurrtopia

    Member lurrtopia GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    194
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    Where the quote was from.

    Super Mario Bros works on my F2A Ultra when it's 32mbit rather than 8.
     
  12. - Wrath of God -

    Member - Wrath of God - God

    Joined:
    Nov 8, 2003
    Messages:
    975
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    For some reason it doesn't work on VBA. Does anybody have suggestions?

    Edit it doesn't work on Boycott Advance either
     
  13. Dark_Lord Malik

    Member Dark_Lord Malik Proud Pakistani

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    1,106
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Sindh
    Country:
    Pakistan
    Why do you want to play it on vba? Play it on your NES emu for the pc.
     
  14. zloty

    Member zloty GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Messages:
    342
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Aus
    Country:
    Australia
    i dont get it what makes this any better to play than just playing the nes rom on pocketnes?

    if anything the pocketnes would be superior seeming it has savestates
     
  15. mynimal

    Member mynimal Kyoji sux.

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    2,094
    Featured Posts:
    0
    Country:
    'Cause PocketNES is made by fans, and Nintendo doesn't serve for people who just want to download the games. [​IMG]
     
  16. metta

    Newcomer metta Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    13
    Featured Posts:
    0
    Location:
    England, United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    Ah, now that's what I call pixel art. [​IMG]

    Anyway, there's loads of problems emulating the Classics, but I'll get it for collection purposes only. Have fun those with flashcarts. [​IMG];
     
  17. stivsama

    Member stivsama GBA-Tenchan

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    900
    Featured Posts:
    0
    Country:
    uh, is this the longest use of the "images up soon" image or what? for an 8 bit remake yet? egads! [​IMG]
     
  18. gba_user

    Newcomer gba_user Member

    Joined:
    Jun 5, 2004
    Messages:
    11
    Featured Posts:
    0
    Country:
    I can't see any difference between this and the Famicom version release.

    I'd rather play that !
     
  19. Skelv_tnt

    Member Skelv_tnt GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Messages:
    355
    Featured Posts:
    0
    Location:
    In front of my computer ;)
    Country:
    Spain
    perhaps they don't got the images cause it doesn't work on vba.....but they could take them from the nes rom, as they did with the zelda images [​IMG]
     
  20. axkiller

    Member axkiller Advanced Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    50
    Featured Posts:
    0
    Location:
    France
    Country:
    France
    a one $ game again
     

Share This Page

Loading...