#002 Fix

Discussion in 'Wii - Hacking' started by oxMUDxo, Jun 15, 2009.

Jun 15, 2009

#002 Fix by oxMUDxo at 2:56 PM (1,355 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. oxMUDxo
    OP

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    I used this to try to fix that nasty #002 bug but its not working..
    I cant find to #002 fix in usb loader GX channel options...Is it named something els?

    Instructions:

    1. Copy IOS38-64-v3610.wad onto the root of your SD card.
    2. Copy cIOS38_rev13-Installer directory into the apps folder on your SD card.
    3. Copy wadmanager1.4 directory into the apps folder on your SD card.
    4. Copy USB Loader GX-ULNR r489.wad in the wad folder on your SD card.
    5. Unplug hard drive from wii
    6. Load up HBC with the SD card and go to the apps folder. Load the rev13 installer folder.
    7. Select IOS 249 and install it. This installs rev13a.

    DISC USERS SKIP TO END
    USB loaders continue

    8. reboot wii, back into HBC, load the wad manager folder.
    9. Use wad manager to install the wad that we put into the wad folder.
    10. Reboot wii, you now have usb loader GX channel on your wii.
    11. Plug in hard drive.
    12. Load gX channel and find the game that wont load.
    13. Under settings put Force NTSC and Error 002 fix on.
    14. Load game and have fun

    I hope I didn't install this crap for no reasion...
     
  2. m00k

    Newcomer m00k Advanced Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    have you used rev13 or rev13b?


    ciosrev13b should sort it
     
  3. Empyr69er

    Member Empyr69er GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    198
    Country:
    Canada
    click on the settings button when you click on a game and the disc pops up..it should be in that settings menu chilling somewhere. one of the bottom ones methinks.
     
  4. oxMUDxo
    OP

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    Thanks guys, this is driving me nuts!!!

    OK when I have my SD Card in the Wii it dont give me the settings for the disc if I take the SD Card out I can see and use the settings but I need the SD Card in to save the settings and get the game working!!!

    I have a good 1GB SD Card for the Wii it never gave me problems before...

    I installed rev13a.
    HELP..

    EDIT..

    I got it working I used a Micro SD Card and a adaptor it saved the setings anyone know why my GOOD SD CARD isnt working?
     
  5. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Sorry, but that's not very smart People use rev13a, because it does not have the 002fix, so you can use the better 002fix which allows to play ALL 002 games, not only the old ones.
     
  6. oxMUDxo
    OP

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    So I should install rev13b????????
     
  7. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    no, rev13a.
     
  8. oxMUDxo
    OP

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    Thanks TroyTheZombie,

    lol, You know how to make things clear..

    I'm keeping rev13a.[​IMG]
     
  9. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada

Share This Page