Gaming Questions

Ask questions about the console itself and its games

Sort by:
Title
Answers Views
Best Answer
  1. spotanjo3
    Answers:
    0
    Views:
    147
    N/A
  2. BigOnYa
    Answers:
    8
    Views:
    400
  3. Bajortski
    Answers:
    3
    Views:
    266
  4. MichaelXD
    Deleted

    How did Quilava Leer my Torkoal?

    This question, asked by MichaelXD, has been deleted. Deleted by DinohScene, Jan 26, 2021. Reason: rubbish
  5. hydrarevpipex2
    Answers:
    5
    Views:
    424
    N/A
  6. Jeremy970
    Answers:
    0
    Views:
    336
    N/A
  7. NovaPrime
    Answers:
    1
    Views:
    319
    N/A
  8. armaldodo
    Answers:
    5
    Views:
    568
    N/A
  9. Stacey_Pilgrim
    Answers:
    1
    Views:
    344
    N/A
  10. Shahaan
    Answers:
    1
    Views:
    452
    N/A
  11. jt_1258
    Answers:
    1
    Views:
    406
    N/A
  12. SonicShadow77
    Answers:
    7
    Views:
    826
  13. SonicShadow77
    Answers:
    4
    Views:
    623
    N/A
  14. Ichigo-Bankai
    Answers:
    2
    Views:
    921
  15. lephenix71
    Answers:
    2
    Views:
    812
    N/A
  16. Glads
    Answers:
    2
    Views:
    695
    N/A
  17. choksan22
    Deleted

    WHY IS EVERYONE SO BITCH BOY

    This question, asked by choksan22, has been deleted. Deleted by VinsCool, Jun 26, 2020. Reason: Shitposting
  18. Manuelasparkles
    Answers:
    1
    Views:
    509
    N/A
  19. dalzeny
    Answers:
    1
    Views:
    578
    N/A
  20. FanNintendo
    Answers:
    8
    Views:
    741
    N/A