Homebrew Questions

Homebrew Questions

Ask questions about Nintendo DS homebrew games, applications, emulators...
Sort by:
Title
Answers Views
Best Answer
  1. azure0612
    Answers:
    0
    Views:
    59
    N/A
  2. azure0612
    Deleted

    Nesd d

    This question, asked by azure0612, has been deleted. Deleted by Issac, Dec 8, 2017 at 1:13 PM.
  3. azure0612
    Deleted

    Nesd d

    This question, asked by azure0612, has been deleted. Deleted by Issac, Dec 8, 2017 at 1:13 PM.
  4. Thales720
    Answers:
    0
    Views:
    102
    N/A
  5. Rude
    Answers:
    2
    Views:
    114
    N/A
  6. BANGEXPLOSIVE
    Answers:
    4
    Views:
    576
    N/A
  7. dave cooper
    Answers:
    3
    Views:
    487
    N/A
  8. Bubsy Bobcat
    Answers:
    2
    Views:
    486
    N/A
  9. kopper
    Answers:
    1
    Views:
    811
    N/A
  10. kopper
    Answers:
    7
    Views:
    471
    N/A
  11. MeerkatMario
    Answers:
    1
    Views:
    530
    N/A
  12. .Chris
    Answers:
    0
    Views:
    457
    N/A
  13. Kumasyun
    Answers:
    2
    Views:
    523
    N/A
  14. himsati
    Answers:
    3
    Views:
    478
    N/A
  15. hnguyen2011
    Answers:
    1
    Views:
    512
    N/A
  16. Scott-105
    Answers:
    0
    Views:
    531
    N/A
  17. asatayu
    Answers:
    2
    Views:
    597
  18. Fishaman P
    Answers:
    4
    Views:
    466
    N/A
  19. Jugarina
    Answers:
    4
    Views:
    916
  20. boxxleman
    Answers:
    2
    Views:
    858
    N/A