Hacking Questions

Hacking Questions

Any question about 3DS hacking (softmods, hacks, other flashcarts...)
Sort by:
Title
Answers Views
Best Answer
  1. Lady Aquarii
    Answers:
    0
    Views:
    49
    N/A
  2. sanitycindy
    Answers:
    0
    Views:
    37
    N/A
  3. sanitycindy
    Answers:
    1
    Views:
    95
  4. Yunniethememe
    Answers:
    3
    Views:
    143
    N/A
  5. SuperJosh64
    Answers:
    5
    Views:
    216
    N/A
  6. daoko
    Answers:
    0
    Views:
    79
    N/A
  7. wyattberryhill
    Deleted

    HeLP wiTh ds File

    This question, asked by wyattberryhill, has been deleted. Deleted by porkiewpyne, Oct 29, 2018. Reason: Post properly or do not post at all. Period
  8. Tyty221766
    Answers:
    0
    Views:
    90
    N/A
  9. Brayton
    Answers:
    7
    Views:
    348
    N/A
  10. Bill_bill
    Answers:
    6
    Views:
    179
    N/A
  11. Eoncats
    Answers:
    3
    Views:
    193
    N/A
  12. SuperWaterKillsX
    Answers:
    2
    Views:
    186
    N/A
  13. Mariemario
    Answers:
    1
    Views:
    170
    N/A
  14. MousSe
    Answers:
    4
    Views:
    211
    N/A
  15. SuperWaterKillsX
    Deleted

    Why does the CIA file for shovel knight not installing for my 3ds? 11.8

    This question, asked by SuperWaterKillsX, has been deleted. Deleted by Minox, Oct 3, 2018. Reason: Asking for links to copyrighted material
  16. Endermeen
    Answers:
    3
    Views:
    377
    N/A
  17. alphakilco
    Answers:
    6
    Views:
    337
    N/A
  18. FellDragonGrima
    Answers:
    2
    Views:
    229
    N/A
  19. The_Randomizer54
    Answers:
    1
    Views:
    142
    N/A
  20. jimmyj
    Answers:
    3
    Views:
    318