Xbox 360 Non-Jtag Exploit

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by Devin, Aug 4, 2011.

Aug 4, 2011

Xbox 360 Non-Jtag Exploit by Devin at 2:24 AM (53,062 Views / 0 Likes) 66 Comments

    • Reporter

    Tom Bombadildo IF ONLY I COULD BE SO GROSSLY INCANDESCENT

    Member Since:
    Jul 11, 2009
    Message Count:
    6,701
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Ok so I made a 16GB partition and my 360 was able to format it alright and it reads it fine, I was able to install a game on the external hard drive to make sure. But Horizon doesn't detect it as a device. So I figured my drivers my be screwing up or something as I had previous problems with this particular HDD. I reinstalled the drivers and Horizon still couldn't detect it. So I went into a partition manager I have and kept getting I/O errors, and as soon as the manager loaded up I got some...weird results for the hard drive. It's giving out readings of 2000GB [IMG] It's only an 80GB HDD, and I was wondering if that's normal? If so, any ideas why Horizon won't detect my HDD?


    • Member

    Devin "Local Hardware Wizard"

    Member Since:
    Aug 17, 2009
    Message Count:
    5,623
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    Are you sure the 16 GB Partition is set as the Primary Drive? If so, what I would do is either set it as such, or create only one partition, and let your 360 format it all.

    Oh, and make sure you run Horizon as a Admin.
    • Reporter

    Tom Bombadildo IF ONLY I COULD BE SO GROSSLY INCANDESCENT

    Member Since:
    Jul 11, 2009
    Message Count:
    6,701
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    It's set as a Primary Drive. I'll try it with just the one partition and post back the results.

    EDIT: Ok, did that and still no go. I even went and tried another external HDD, same results. I guess they just don't work well with 360's? Damn.
    • Member

    Devin "Local Hardware Wizard"

    Member Since:
    Aug 17, 2009
    Message Count:
    5,623
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    That's pretty weird. I have a few more thing to try.

    1. Try moving some content from your 360's HDD, to your USB HDD. Try Horizon, see if it finds the content.

    2. Run Horizon as Admin? It won't read your drive, if it's not Admin sometimes.

    3. If all else fails try USBXtaf. It's system is a tad different.

    Once it loads up, and displays your stuff. Go to Partition 3. Go into the folder called content. If there isn't such folder create one. Drag, and drop the Profile folder in there. (The E******* one.) Next, in the content folder create a folder called "0000000000000000", without the quotation marks. Throw the other folder in there. Keep all of the folders structure the same. (No renaming, or moving.)
    • Reporter

    Tom Bombadildo IF ONLY I COULD BE SO GROSSLY INCANDESCENT

    Member Since:
    Jul 11, 2009
    Message Count:
    6,701
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    1.Tried it already, no results.
    2.I've been doing that.
    3.I just tried it a few minutes ago actually, that doesn't work either. [IMG]

    Oh well, I guess I'll have to spend some cash on a flash drive. Thanks for the help anyways!
    • Member

    wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Member Since:
    Mar 14, 2009
    Message Count:
    3,730
    Country:
    United States
    I don't believe the 360 can see multiple FAT32/NTFS partitions on the same harddrive if that's what you're trying to do. My first thought when they allowed us to use flashdrives/harddrives was to just make multiple 16GB partitions on my 320GB harddrive for maximum space...but it would only see a single partition.
    • Member

    Devin "Local Hardware Wizard"

    Member Since:
    Aug 17, 2009
    Message Count:
    5,623
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    True, he's trying to get Horizon to read his partition. Which he can't seem to do. I recommend either a Flash Drive, or if you have a iDevice you can partition a little of it's memory without having to reformat it.
    • Reporter

    Tom Bombadildo IF ONLY I COULD BE SO GROSSLY INCANDESCENT

    Member Since:
    Jul 11, 2009
    Message Count:
    6,701
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    I know what the problem is. Basically my computer doesn't give newly connected HDD Drive Letters so it wouldn't recognize the device because it had no Drive Letter. How could I forget such a simple thing [IMG]
    • Member

    clonesniper666 KRII LUN AUS

    Member Since:
    Jul 31, 2007
    Message Count:
    908
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Did you set up a whole site for this because when I googled what you put I got an actual website or do you belong to the said site maybe.
    • Member

    Devin "Local Hardware Wizard"

    Member Since:
    Aug 17, 2009
    Message Count:
    5,623
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    I belong to said site in question. I've uploaded a bit of content, but in order to upload I'd have to have content to do so. So I set up a donation link, so I can buy more content and upload it for people. Otherwise, when I personally get money it usually goes to my non-jtag content. Anywho, next up a tutorial on how to mod Call Of Duty: Black Ops Zombies.
    • Reporter

    Tom Bombadildo IF ONLY I COULD BE SO GROSSLY INCANDESCENT

    Member Since:
    Jul 11, 2009
    Message Count:
    6,701
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    I'd like to add that to get banned profiles working instead of waiting for the gamer pic to appear you can count to 8 and it works perfectly. I tried the gamer pic way and I had troubles getting it working.
    • Member

    hunter291 New Member

    Member Since:
    May 14, 2007
    Message Count:
    773
    Country:
    Germany
    Did I read it wrong or are you basically selling warez ? oO
    • Member

    Devin "Local Hardware Wizard"

    Member Since:
    Aug 17, 2009
    Message Count:
    5,623
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    Ah, it varies from internet connection to connection. I've heard another way is to look to the left, and when it pops up with "Xbox Live Free" in the Dashboard Blade click the guide button.
    • Member

    Devin "Local Hardware Wizard"

    Member Since:
    Aug 17, 2009
    Message Count:
    5,623
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    Not at all. I guess I should clarify myself a bit better. Donations. Their purpose is to help contribute to a cause, in no shape or form are they mandatory. If the donation button is against site regulations, I'll be happy to oblige by disposing of it.

    EDIT: Might as well take it down, and PM a Moderator to further discuss if this breaks the site's regulation.
    • Reporter

    Tom Bombadildo IF ONLY I COULD BE SO GROSSLY INCANDESCENT

    Member Since:
    Jul 11, 2009
    Message Count:
    6,701
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    No way dood! Totally backups. Totally
    • Member

    hunter291 New Member

    Member Since:
    May 14, 2007
    Message Count:
    773
    Country:
    Germany
    Nevermind [IMG] I just got it wrong. But thanks for explaining it to me [IMG]
    • Member

    clonesniper666 KRII LUN AUS

    Member Since:
    Jul 31, 2007
    Message Count:
    908
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Awesome just wanted to make sure I signed up at the right site, and if I have any money after buying my college textbooks I will try to donate some to you.

    Zorua Guest

    Member Since:
    Message Count:
    0
    Warning level ():
    Kudos to you! This worked perfectly with Borderlands. Also, is it possible to get avatar items and themes using this method?
    EDIT: Do you need to do the profile thing each time you want to play the game? [IMG]
    • Member

    Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Member Since:
    Apr 23, 2009
    Message Count:
    743
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Yes you need the profile everytime Zorua.
    • Member

    Devin "Local Hardware Wizard"

    Member Since:
    Aug 17, 2009
    Message Count:
    5,623
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    Avatar items; No.

    Themes; Not sure, Horizon has a theme making if you want to make your own though. (Not sure if it's only for Diamond Members.)

SPONSORED LINKS
 

Share This Page