Wilbrand Launcher

Discussion in 'Wii - Hacking' started by actar, Jun 17, 2012.

Jun 17, 2012

Wilbrand Launcher by actar at 10:40 PM (124,930 Views / 11 Likes) 123 replies

  1. actar

    Member actar GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    No, i'm Italian. And without a good English.
    No good for make an international tutorial.

    But on gbatemp there is all: try with modmii.
     


  2. megazig

    Member megazig SU

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    467
    Country:
    United States
    you are not allowed to redistribute the hackmii installer
     
  3. durbglove

    Newcomer durbglove Member

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    Mmm maybe you can help me, I did install THC, also IOS236, trying to get priiloader to work but the wiimote goes off and I have no way to press + or A =( I've read people have gotten gamecube controls but I have no one to get one lended from, is there any other way?
     
  4. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,108
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    let me guess, ur using a wiimote+ remote?

    try this:
    http://dl.dropbox.com/u/74562700/ModMii/Priiloader-v0.7-236-WiimotePlus-Support.zip

    btw, this isn't the most appropriate place for this question
     
  5. durbglove

    Newcomer durbglove Member

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    I did try asking in noob paradise, but wanted to keep the sequence sorry and thank you! :)

    PS: I was using a wiimote+, thank you again!
     
  6. actar

    Member actar GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Ok tomorrow I recompile the version. Now I can't recompile.

    But honestly, the program search FIRST for bootmii.org.. if the site is down I use my dropbox.
    I don't recive 1 cent for download.

    How to take hackmii installer with bootmii.org closed? google? It's safe? (IMHO).
     
  7. megazig

    Member megazig SU

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    467
    Country:
    United States
    if bootmii.org is down, you can't grab hackmii installer. you just wait for the site to be fixed. should be done in the next day
     
  8. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    Team Twiizers (i.e. the creators of the HackMii Installer) specifically disallow mirroring the file elsewhere. If you can't get it from bootmii.org, you can't get it. As megazig said, you'll just have to wait for it to be back up. You could always offer an alternative homebrew (e.g. LoadMii or Homebrew Filter or some other homebrew that can load other homebrews) for when bootmii.org is down, as a temporary solution (these apps can load other apps, but can't be installed permanently on your Wii, so have to be loaded via Letterbomb again every time you want to load homebrew)
     
  9. actar

    Member actar GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Version 5.0:
    - Removed search of Hackmii Installer on my dropbox folder.

    I am very sorry for the inconvenience and delay.
    I did not want to be disrespectful to anyone, especially to Team Twizzers.

    My sincere apologies. ;)
     
    1 person likes this.
  10. durbglove

    Newcomer durbglove Member

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    Being or not disrespectful you were very helpful and for that I thank you good sir
     
  11. 1knockout5

    Newcomer 1knockout5 Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    my screen is just black... how long till the thing starts?? lol :P
     
  12. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    This is a PC app, not for homebrew, you....
     
  13. actar

    Member actar GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    One information: one user tell me about a probelm with you tube video in the application.

    The apps work OK, but video in the "help" won't found and him recive an error starting the apps. Someone had the same problem?

    Only for understand if is a problem of pc or in the app.

    thx


    EDIT: ok, the problem was on the PC: very to much thing was obsolete, usign windows update he resolve the problem.
     
  14. actar

    Member actar GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Version 6.0:
    I recompiled only With NET 3.5

    So much user had already NET 3.5 but not 4.0 (and I thinks that install that only for this little program seem excessive to me).

    In code I must apply only some little changes.
     
  15. actar

    Member actar GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Version 7.0:
    Now isn't necessary .NET 3.5 (only .NET 2.0)
    Fixed problem with new bootmii.org link (will be always downloaded Hackmii Installer 1.0)
     
    Zetta_x likes this.
  16. saitoh00

    Newcomer saitoh00 Newbie

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    Actar, this exploit works with Wii mode in wiiu? Regards
     
  17. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,207
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    I don't see why it would. LetterBomb is blocked, and it uses the same exploit.
     
  18. saitoh00

    Newcomer saitoh00 Newbie

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    Ok thanks, I thought it was another exploit different :(
     
  19. Der20

    Newcomer Der20 Newbie

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I after clicking on the green image on the messaboard in yesterday, all I get is black screen, 30 mins have passed and nothing, any ideas?
     
  20. actar

    Member actar GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Change SD
     

Share This Page