Wilbrand Launcher

Discussion in 'Wii - Hacking' started by actar, Jun 17, 2012.

Jun 17, 2012

Wilbrand Launcher by actar at 10:40 PM (80,679 Views / 11 Likes) 118 Comments

    • Member

    Anon10W1z New Member

    Member Since:
    Feb 18, 2012
    Message Count:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    Still, I store the app on an SD card (borrowed computer).


    • Member

    Anon10W1z New Member

    Member Since:
    Feb 18, 2012
    Message Count:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    So far it's working great! (Still running)

    EDIT: Done! That took a little while though.
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Emh.. sorry... but I don't understand what mean:
    "That took a little while though."..... :D
    • Member

    Anon10W1z New Member

    Member Since:
    Feb 18, 2012
    Message Count:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    It took about 4 minutes for it to do the entire process.
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    o__O
    4 minuts ?!
    This version is more more fast (for me).
    No download for wget and 7zip.
    dll use for extract...

    so strange..

    But you start the program on SD?
    • Member

    Anon10W1z New Member

    Member Since:
    Feb 18, 2012
    Message Count:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    Yep. (Maybe it was that.)
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    sure. :lol:

    Load dll form an SD is not the best way.

    ps: thanks for the test.
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Wilbrand Launcher 1.8
    - Add a check box for copy directly data on your device.
    - Code clean


    If the the "english" I used in the app isn't corret/good.. tell me. =)
    1 people like this.
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Shit.

    Sorry:

    Wilbrand Launcher 1.9
    - Correct a possibile problem when copying to a device.
    1 people like this.
    • Member

    DeadlyFoez Want Hell? Get married!!

    Member Since:
    Apr 12, 2009
    Message Count:
    5,006
    Country:
    United States
    Hey man. I spoke with XFlak and we agreed that you might like to incorporate a few of our videos in with your app. Please feel free to add in some kind of pop up window or whatever else your heart desires. I'm just hoping to give you a little more experience with programming and make your app a little more complete.

    How to find your Wii's System Menu version

    How to find your Wii's Wifi Mac Address

    Enjoy :D
    2 people like this.
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Thanks for your interest and for the idea. ;)

    But I have a question... you intend to a simply link like this -> (?) near MAC Address.. or a button Help that when open a new form where I tell something and i link uour video?....or you intend to create a form who contains the video? (if is possibly to do, I will learn how it works).


    edit: ok.. I have an idea for make it easily but that seems nice for user. ( said in my lolling english =P )
    • Member

    DeadlyFoez Want Hell? Get married!!

    Member Since:
    Apr 12, 2009
    Message Count:
    5,006
    Country:
    United States
    I was thinking that you can put it in a new form that displays only that video. So have a button that opens that form. I figure that way it will give you more of something to learn from instead of it just opening up the internet browser. But hey, it's your app, your fun. You do it how you'd like.

    It might also be worth it to have another "help" type button that links directly to this thread.
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    whoaaa i did It. I don't belive.

    I add it directly on the form.

    GREAT IDEA!
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    • Member

    DeadlyFoez Want Hell? Get married!!

    Member Since:
    Apr 12, 2009
    Message Count:
    5,006
    Country:
    United States
    NICE!!! I like it. Great job man!!!
    • Member

    Anon10W1z New Member

    Member Since:
    Feb 18, 2012
    Message Count:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    Wow @[member='actar'], you're amazing!
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    Thanks so much. Really.

    One last thing.. can you tell me if english used is correct or not (maybe some word are better)
    Take a look in the image in the spoiler.
    WARNING! Spoilers inside!
    2 people like this.
    • Member

    DeadlyFoez Want Hell? Get married!!

    Member Since:
    Apr 12, 2009
    Message Count:
    5,006
    Country:
    United States
    The only thing that I see, which is not even a big deal, is that the frame for the How To Find "System Menu Version" is 1 pixel less wide than the How to find "Mac Address" frame, which also makes the How to activate Wilbrand Exploit frame 1 pixel less wide.

    Otherwise, I see that you need to conserve space on the screen so the english seems good enough to me.

    EDIT: OK, I just confirmed it, the How To Find "System Menu Version" frame is pushed over to the right by 1 pixel, but the "How to activate Wilbrand Exploit" fame is moved 1 pixel over to the right and is also 1 pixel less wide than the How to find Mac Address frame.

    Sorry, my eyes just so easily pick up on those type of things.
    2 people like this.
    • Member

    actar New Member

    Member Since:
    Feb 3, 2011
    Message Count:
    376
    Location:
    Torino (Italy)
    Country:
    Italy
    ok, now everything should be aligned.


    Wilbrand Launcher 2.0 in first page.


    The last? :lol:
    everybody hope this. :yay:
    2 people like this.
    • Member

    asper New Member

    Member Since:
    May 14, 2010
    Message Count:
    180
    Country:
    United States
    A really good software !

    Good job Actar !

Share This Page