Wiimmfi error 23887

Discussion in 'Wii - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Procyon, Jan 21, 2016.

Jan 21, 2016

Wiimmfi error 23887 by Procyon at 6:35 PM (2,808 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Procyon
    OP

    Member Procyon Procyon Lotor Fanatic

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,642
    Country:
    Netherlands
    Hello,

    I just setted up my Wii for Wiimmfi, but all it does now is giving the error 23887, what should I do now?


    Thanks in advance,
    Procyon
     
  2. Wiimm

    Member Wiimm Developer

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    2,077
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
  3. Procyon
    OP

    Member Procyon Procyon Lotor Fanatic

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,642
    Country:
    Netherlands
    Last edited by Procyon, Jan 22, 2016
  4. GreyWolf

    Member GreyWolf GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    2,870
    Country:
    United States
    It's 7 days, not one. :P
     
  5. Procyon
    OP

    Member Procyon Procyon Lotor Fanatic

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,642
    Country:
    Netherlands
    I know I read that. I can play now, but I meant that it didn't change to 23886 first
     
    Last edited by Procyon, Feb 8, 2016
  6. PokeAcer

    Member PokeAcer RiiConnect24 Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    1,161
    Location:
    North East Wales
    Country:
    United Kingdom
    It changes every 24hr.
     
  7. Procyon
    OP

    Member Procyon Procyon Lotor Fanatic

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,642
    Country:
    Netherlands
    I know. I'm on wii-homebrew.com too.
     
  8. Matthewwroben

    Newcomer Matthewwroben Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2016
    Messages:
    6
    Location:
    My house
    Country:
    Ireland
    So after changing the DNS to the wiimmfi one do we then have to wait 7 days or what? So far I have no friend code to register with on the site because I can`t go online with any game.
     
  9. Procyon
    OP

    Member Procyon Procyon Lotor Fanatic

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,642
    Country:
    Netherlands
    Yes, only with mkwii, be sure to load a patched version
     
    Matthewwroben likes this.
  10. Matthewwroben

    Newcomer Matthewwroben Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2016
    Messages:
    6
    Location:
    My house
    Country:
    Ireland
    I have the patch enabled in USB Loader GX to save the trouble, works with Tatsunoku VS cAPCOM SO FAR. Mostly because that`s the only game aside from MKWii that I tried out haha.
     
  11. Procyon
    OP

    Member Procyon Procyon Lotor Fanatic

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,642
    Country:
    Netherlands
    Maybe the game isn't compatible
     

Share This Page