South Park the Stick of Truth loading screen freeze

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by Subtle Demise, Mar 4, 2014.

  1. Subtle Demise

    Member Subtle Demise drunk

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    577
    Country:
    United States
    When I get to the point in the game where kenny has to distract the kids in the school, the game goes to the loading screen and just stays there. I can still use the pause menu but nothing else works. Is there a fix for this? I'm using the iMars release.
     
  2. shango46

    Member shango46 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    182
    Location:
    Edmonton, Alberta Canada
    Country:
    Canada
    Don't pirate it early, lol. There's a fix. Lol

    I haven't heard of anyone else having issues. What system?
     
  3. Subtle Demise

    Member Subtle Demise drunk

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    577
    Country:
    United States
    PS3 slim zer0 4.55 CFW with 4.55 multiman and being loaded from internal hard drive.
     
  4. shango46

    Member shango46 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    182
    Location:
    Edmonton, Alberta Canada
    Country:
    Canada
    BD Mirror on?
     
  5. Subtle Demise

    Member Subtle Demise drunk

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    577
    Country:
    United States
    Yeah. There's an update available though, it might be a problem in the retail version too, maybe the update fixes it. I'll come back if it doesn't lol
     
  6. Buddha711

    Newcomer Buddha711 Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    I had the same issue, but I went into the school with Butters, and when I got to the gate Butters suggested I try another character, I switched to Princess Kenny then and everything worked perfectly. No hiccups since and I have been playing for hours since the issue
     
  7. Subtle Demise

    Member Subtle Demise drunk

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    577
    Country:
    United States
    Yeah I forgot about changing buddies (comes in handy later in the same area). Anyway, I got through it normally by installing the 1.01 patch.
     
  8. quantumboy

    Member quantumboy Casual Hacker, Avid Dreamer

    Joined:
    Jun 26, 2013
    Messages:
    229
    Location:
    San Francisco, CA
    Country:
    United States
    I updated to the 1.01 patch on my 4.46CFW with that same multiman, and it still didn't work form my save.
    I had read on another source that leaving the school after the patch and then re-entering will make it work (not freeze). Can any one confirm this?
     
  9. Subtle Demise

    Member Subtle Demise drunk

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    577
    Country:
    United States
    When I installed the patch, I wasn't in the school, so it's definitely worth a try.
     
  10. DarkFlame

    Newcomer DarkFlame Newbie

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    India
    Hey, I had the same problem, and I fixed it without getting the patch. Basically, at the stuck load screen, I opened the menu, loaded the last autosave, switched to butters, left the school, went back in all the way to the gate, switched to Kenny, and tried again. Worked this time. Not sure what exactly fixed it, but doing all that is worth a shot :)
     

Share This Page