Some internet connection problems...

Discussion in 'Computer Software and Operating Systems' started by shoyrumaster11, Feb 3, 2013.

Feb 3, 2013
  1. shoyrumaster11

    Member shoyrumaster11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    296
    Location:
    With the Thunderjuggling Cugglecats!
    Country:
    Australia
    I've tried going to a few web sites (Google, iOffer, etc..) and for some reason, these appear:

    Dl1.png

    The other thing that shows up is supposed to be some kind of logon screen. But I can't seem to get to a clear version of it.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Router+modem in one, or separate modem and router?
     
  3. shoyrumaster11

    Member shoyrumaster11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    296
    Location:
    With the Thunderjuggling Cugglecats!
    Country:
    Australia
    Router and a Modem both connected!
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Disconnect the router and plug the computer right into the modem, then cut the modem's power, wait three minutes, and plug it back in. See if that works. If not, you have some modem/service issue, call your ISP?
     
  5. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    4,701
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    THis one sounds like either incorrectly configured modem settings (test by doing as Rydian said) or incorrect bridge/pass-through settings (between modem and router).
     

Share This Page