Need help with black ops mp

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by WOOO1234, Sep 5, 2017.

  1. WOOO1234
    OP

    WOOO1234 Advanced Member

    Newcomer
    53
    1
    Feb 20, 2017
    United States
    So I one want to say thanks to the community for helping soft mod and get setup.

    So I am having an issue with black ops. I'm running it off a USB hdd.

    I know it's old but I'm curious if anybody has experience with multiplayer side of it. I have USB loader gx and cfg USB loader. I can play zombies multiplayer but not multiplayer. I lose connection to host/lobby and get black screen loading into map. (Don't even get to play or anything. Kicks me to lobby and says lost connection to host.

    Please if anybody knows or has experience on it or nand I'd appreciate it alot thanks in advanced.
     
  2. x65943

    x65943 Resident Greekaboo, Amateur Dog Father

    Member
    2,605
    2,276
    Jun 23, 2014
    United States
    Indiana
  3. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    4,279
    823
    Mar 2, 2015
    United States
    I think MW3 is the only one Activision shut down. The rest just need to get their server lists updated. Make sure you don't have any patches for private WFC servers turned on in your loader.
     
  4. WOOO1234
    OP

    WOOO1234 Advanced Member

    Newcomer
    53
    1
    Feb 20, 2017
    United States
    Hey grey, curious as to nand and wfc. No private servers r on in loaders. I guess is there a at to get better connection to lobby/host? Either by different iso or wfc settings. Also I could sign in to my modem/router to see if I can change settings there maybe dmz