Installing Adrenaline 6.61

Discussion in 'PS Vita - Tutorials' started by Tom Bombadildo, Nov 18, 2016.

Nov 18, 2016
  1. medoli900

    Member medoli900 Open the Benzenes Gates

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    655
    Location:
    Lavender Town
    Country:
    Antarctica
    yeah, It will not be top notch quality, but I can. Wait a minute.
    [​IMG]
     
    Last edited by medoli900, Dec 28, 2016


  2. Tom Bombadildo
    OP

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    9,443
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Congratulations, you're a bit stupid :P. The ISO folder DOES NOT go in pspemu/PSP/, it goes just in pspemu. So it should look like ux0:/pspemu/ISO
     
  3. medoli900

    Member medoli900 Open the Benzenes Gates

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    655
    Location:
    Lavender Town
    Country:
    Antarctica
    Oh... I do am a bit stupid. Sorry :P
    Thank you for your time ^_^
     
  4. cnight

    Newcomer cnight Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2017
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Happy New Year! And thanks for the great tool and tutorial.
    I was able to install Adrenaline successfully but it crashes every time I open it, and it gives me the following error code "C0-5664-1"
    Help, anyone? Thanks.
     
  5. Tom Bombadildo
    OP

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    9,443
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Which base-game did you use? It's possible it might not be compatible with Adrenaline.
     
  6. cnight

    Newcomer cnight Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2017
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Oh yeah, forgot to add.. Final Fantasy 9.
     
  7. Tom Bombadildo
    OP

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    9,443
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Final Fantasy 9 is not considered a PSP game, it's a PS1 game and uses the Vita's PS1 emulator. You need to use an actual PSP demo/game for Adrenaline to work properly.
     
  8. eminguez

    Newcomer eminguez Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    I've tried the automated installation using the 'Play English - Manual and Tips' demo, and it seems to work fine, but when selecting the adrenaline bubble, it fails with the c1-2858-3 error when starting adrenaline, the psp dashboard doesn't even boot.

    Sent from my Aquaris M10 FHD using Tapatalk
     
  9. eminguez

    Newcomer eminguez Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    Fixed by doing it manually.
     
  10. XC-3730C

    Member XC-3730C GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    I got Adrenaline installed, thanks! Is there a way to change the icon on the Locoroco demo to something else? Also, how would I exit out of Adrenaline/PSP back to the Vita home?
     
  11. Tom Bombadildo
    OP

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    9,443
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    You can change the icon of the game by editing the app.db, place the image you want to use on your memory card, FTP your app.db from your Vita to your PC and edit the icon path of the game/app to the path you placed your new image. Then reboot. Here's an in-depth tutorial: http://hackinformer.com/PlayStationGuide/PSV/tutorials/how_to_install_custom_themes_manually.html But instead of using email to transfer stuff just use FTP to move stuff around.

     
  12. XC-3730C

    Member XC-3730C GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    Where would I install PSP ISO's, themes, and emulators to?
     
    Last edited by XC-3730C, Jan 4, 2017
  13. Tom Bombadildo
    OP

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    9,443
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    For themes, follow this: https://www.reddit.com/r/vitahacks/comments/5djrqt/tuthow_to_use_custom_themes_with_adrenaline/
     
  14. XC-3730C

    Member XC-3730C GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    Thanks a bunch! One last question. Do SEPLUGINS work? I specifically wanna use Catagories Lite.
     
    Last edited by XC-3730C, Jan 4, 2017
  15. Tom Bombadildo
    OP

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    9,443
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
     
  16. emuashui

    Member emuashui GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    172
    Country:
    Hong Kong
    OP, i bought and installed in my 3.60 slim a few games including persona2ep, patapon, tekken2, escape plan demo, sound shapes demo, etc., before psn spoofing unwork last mid-Nov2016.

    i already installed molecular shell on slim.

    Which of the above games can be used for Step 3: Editing ux0:/tai/config.txt ?

    Or just run the easyAinstaller enough? tks
     
  17. Tom Bombadildo
    OP

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    9,443
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Just run the Easy Installer and chose whichever PSP game you want, it does all the work for you sans adding the 6.60 pbp to your Vita.

    It's recommended to just chose the smallest game, so you can save space.
     
    emuashui likes this.
  18. mUppenbart

    Newcomer mUppenbart Member

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    16
    Country:
    Denmark
    Excellent guide which helped me install this latest version of adrenaline. I tried a couple of my personal isos and they were all working perfect except Valkyria Chronicles 2. People claim it should work on adrenaline, but after messing around in settings for a couple of hours i always get the 80020148 (t)error which explains that the game could not be started. How did other people make this game work? Am i missing any plugins or are the settings wrong?

    I´m on pal-vita with half-minute hero as installed psp-game for adrenaline.
     
    Last edited by mUppenbart, Jan 14, 2017
  19. XC-3730C

    Member XC-3730C GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    Has anyone gotten Catagories Lite plug in to work in Adrenaline? If so, how? I followed the FAQ to the letter, but my folders just show up as corrupted data.
     
  20. Abu_Senpai

    Member Abu_Senpai The Red King

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    682
    Location:
    Ikebukoro
    Country:
    United Kingdom

    Hi


    downloaded Little big planet/Locoroco/God of war psp demos to my ps3 slim ofw 4.81 and when i connected my vita 1000 Henkaku r7 to the ps3 via the cable and content manager, it diddnt work. i couldnt send the demos over since they werent there even though i just downloaded all 3 of them on my ps3.

    Why cant my vita see them?

    My vita card and ps3 are using the same psn account.
     

Share This Page