HELP

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Jiehfeng, Jan 5, 2013.

Jan 5, 2013

HELP by Jiehfeng at 4:37 AM (1,034 Views / 0 Likes) 48 replies

  1. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    No It's ok.
    I'm at the installation part and it says time out
     


  2. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    cp read time out
    Is that supposed to happen?
     
  3. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    No, that isn't usual.

    Do you have Wifi enabled?
     
  4. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
  5. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    For some reason it isn't working for you, your best bet is actually to use modmii. Now i am willing to help you with that if you have a messanger program i can run you through it.
     
  6. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    I don't have those messenger programs.
    I'll use mod mii then.
    What's my first step?
     
  7. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Get modmii for windows

    start the wizard tell me when you have done that
     
  8. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    I already have modmii
     
  9. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    Should I choose U?
     
  10. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Nah just do what I say, gunna make this easy as possible
     
  11. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Choose 4
     
  12. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    Sorry for the triple post,
    I went through the installation of d2x.
    It worked. Now how do I get usb loader?
     
  13. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    1,941
    Location:
    GBAtemp. Duh! Konami Code:↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    Download ModMii and first go to the menu option to setup up cIOS and then go to the option to setup USB loaders. It's very simple.
     
  14. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
  15. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    Done.
    Now in the usb loader gx.
    I can't find my wbfs :(
     
  16. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Are they like this

    USB Drive/wbfs/.wbfs files
     
  17. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    I did that :/
     
  18. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    does it tell you it can't find your HDD?

    Does it say anything about cios when booting, any message would help?
     
  19. Jiehfeng

    Member Jiehfeng I am water.

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,518
    Location:
    that place
    Country:
    Sri Lanka
    No message, just the games wont appear
     
  20. yafaiz

    Newcomer yafaiz Old Salt

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Is the HDD in the right spot, if the wii is laying down the hdd should be in the bottom usb port for instance.
     

Share This Page