HELP! PLEASE!

Discussion in 'Acekard' started by SevereNinja, Jun 1, 2011.

Jun 1, 2011

HELP! PLEASE! by SevereNinja at 3:00 AM (5,553 Views / 0 Likes) 7 Comments

    • Newcomer

    SevereNinja New Member

    Member Since:
    May 20, 2011
    Message Count:
    6
    Country:
    United States
    im having problems...my acekard 2i says...

    The skin Adv.Evor can't be found
    Adv.Evor couldnt be found either
    Please delete globalsettings.ini
    and restore Adv.Evor theme.

    Please message me personally...i would be very grateful for any help...because ive had the acekard 2i for months and i cnt get it to work...also advice on which update i should download
    • Banned

    Clookster Your Clookster

    Member Since:
    Aug 20, 2009
    Message Count:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    OMG HELPP PLEASE!!!

    Why don't you simply do what your Acekard tells you?
    • Newcomer

    SevereNinja New Member

    Member Since:
    May 20, 2011
    Message Count:
    6
    Country:
    United States
    • Newcomer

    SevereNinja New Member

    Member Since:
    May 20, 2011
    Message Count:
    6
    Country:
    United States
    Never mind i downloaded something different and it finally works
    • Member

    CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Member Since:
    Sep 23, 2006
    Message Count:
    4,092
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    1st line: 'The skin Adv.Evor can't be found'
    This means that the skin file 'Adv.Evor' (or part of it) cannot be found & so the Acekard can't show it

    2nd line: 'Adv.Evor couldnt be found either'
    This seem to be just repeating the first line for some reason,perhap it's referring to the entry in the Globalsettings.ini file

    3rd line: 'Please delete globalsettings.ini'
    It's telling you to DELETE the file 'globalsetting.ini'.
    Could be you've got a corrupt version or something - once deleted a new 'default' globalsetting.ini will be made

    4th line: 'and restore Adv.Evor theme.'
    This is telling you to reinstall the 'Adv.Evor' skin back onto the Acekard & select it to get it back

    Personally - I would take a guess that you had the Adv.Evor skin selected on the Acekard - & either deleted the Adv.Evor skin file (or part of it) then started up again OR you renamed the skin file to something else
    • Newcomer

    brak New Member

    Member Since:
    May 27, 2009
    Message Count:
    10
    Country:
    United States
    That wasn't really much help, you know. And being a jerk is just showing that you can be one. The problem is that the download of version 1.8.8 from acekard.com has the error built in, so if you follow the instructions exactly, you get the error message with no way to fix it because there is no globalsettings.ini file on the acekard to delete or edit. My solution was to use an older (1.7.1) version and to hope that they notice and put out a fix eventually.
    • Former Staff

    Another World Emulate the Planet!

    Member Since:
    Jan 3, 2008
    Message Count:
    10,351
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    how is CannonFoddr telling someone exactly what to do and how to do it being a jerk?

    acekard.com is not the official mirror of akaio, so that is your first problem.

    akaio.net and filetrip will always host the same file.

    i just grabbed the 1.8.8 upload from acekard.com and it is set up correctly. i dropped it on a 1gb and put it in a 2.1 and a 2i, and it works fine. i'm not sure what problem you are having but it might be micro sd related. did you try a reformat of your card?

    -another world
    • Member

    CCNaru Warn-free Since 2005

    Member Since:
    Jul 9, 2005
    Message Count:
    788
    Location:
    USA USA USA USA USA USA USA US
    Country:
    United States
    Not him... it's Clookster

SPONSORED LINKS
 

Share This Page